Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, που θα κάνει… πλάκα στη Σούπερ Λιγκ

Παναθηναϊκός: Παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, που θα κάνει… πλάκα στη Σούπερ Λιγκ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός άσος, προφανώς, έχει μεγάλη θητεία στην καριέρα του

Το όνομα του Ράφαελ Mπορέ βρέθηκε στο ρεπορτάζ των Πράσινων, ως μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του αν αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 27χρονος διεθνής Κολομβιανός άσος, προφανώς, έχει μεγάλη θητεία στην καριέρα του, Από την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Βιγιαρέαλ μέχρι τη Ρίβερ Πλέιτ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Μπορέ είναι μια εξαιρετική περίπτωση που πολύ δύσκολα θα γοητευόταν από τη Σούπερ Λιγκ. Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Ανέστη Ζαχαράκη, expert τού γερμανικού ποδόσφαιρου, προκειμένου να μας πει την άποψή του για την περίπτωση του Μπορέ και πώς βλέπει την προοπτική για την καριέρα του.

“Απίθανο το βλέπω για όποια ελληνική ομάδα να αποκτήσει τον Μπορέ, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Ήταν βασικός πέρσι στην Άιντραχτ, όταν τον βλέπεις στο γήπεδο δεν θυμίζει επιθετικό το σώμα του, δεν είναι πολύ ψηλός κ.λπ., αλλά έχει καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα και αρκετά καλή αίσθηση του γκολ – Μέσα στην περιοχή κινείται καλά”, ανέφερε ο πολύ καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Φέτος έχει χάσει τη θέση του, γιατί πήρε από τη Ναντ τον Ραντάλ Κολό, και για αυτό ψάχνεται για να βρει νέα ομάδα. Δε νομίζω, όμως, ότι θα τον ενδιέφερε το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρσι κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ (με κρίσιμο γκολ στον τελικό με τη Ρέιντζερς), φέτος έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ. Τι να έρθει να κάνει στη Σούπερ Λιγκ και, μάλιστα, σε μια ομάδα που ήδη έχει βασικό επιθετικό;”.

“Άλλη κλάση σε σχέση με Σπόραρ – Υπερπολυτέλεια για Ελλάδα – 12 εακτ. ευρώ για την αγορά του”

Θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό;

“Αυτός είναι άλλο στιλ, καμία σχέση με τον Σπόραρ ή τον Ιωαννίδη, που παίζουν με την πλάτη και σπάνε την μπάλα. Αυτός χώνεται, πιέζει πρώτος στην μπάλα, είναι άλλης κλάσης παίκτης, δεν συγκρίνονται. Μιλάμε για ποδοσφαιριστή που ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στη Βιγιαρεάλ, στη Ρίβερ Πλέιτ. Είναι υπερπολυτέλεια για την Ελλάδα, αν ήταν 32 ετών θα έλεγα ίσως ναι, αλλά στα 27 του χρόνια είναι πολύ δύσκολο”.

Tα στοιχεία του;

“Εκρηκτικός στα πρώτα βήματα, καλή επαφή με την πρώτη μπάλα, καλές κινήσεις, θα πάει δυνατά στην μπάλα, χωρίς να έχει τρομερή ντρίπλα όμως. Γενικά είναι δυναμικός, παρότι δεν έχει μεγάλο σωματικό εκτόπισμα”.

Τι γράφουν στη Γερμανία για εκείνον;

“Στην Αϊντραχτ λένε ότι δεν θέλουν να τον πουλήσουν, απλά πιέζει ο μάνατζερ του παίκτη για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο πελάτης του. Για να τον πουλήσει η Αϊντραχτ ζητάει ακατέβατα 12 εκατ. ευρώ. Η Τίγκρες έχει προσφέρει 9,4 αλλά δεν καλύπτουν την Αϊντραχτ. Ο παίκτης δεν θα έλεγε όχι σε μία ενδεχόμενη επιστροφή στο Μπουένος Αϊρες και τη Ρίβερ Πλέιτ. Πάντως όντως ο μάνατζερ του έχει δίκιο δεν γίνεται να παίζει 3-4 λεπτά ως αλλαγή”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments