Ζώδια

Ποιο ζώδιο θα είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας

Ποιο ζώδιο θα είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την δύναμη στα χέρια τους θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι)

Σημαντικά γεγονότα και την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε νέα ξεκινήματα υπόσχεται να μας φέρει αυτή η εβδομάδα. Το πρώτο μισό της εβδομάδας θα είναι σχετικά ήσυχο, μετά τα μέσα της το σκηνικό αλλάζει, καθώς η επιθυμία μας να πάρουμε τον έλεγχο της συναισθηματικής, και όχι μόνο, ζωής στα χέρια μας, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δυνατοί.

Επίσης, είναι μια εβδομάδα με σημαντικές πλανητικές αλλαγές, όπως η επιστροφή τόσο του Ερμή όσο και του Ουρανού σε ορθή πορεία θα επαναφέρει σταδιακά την καθημερινότητα μας στους κανονικούς της ρυθμούς, ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου, θα μας βοηθήσει να αποστασιοποιηθούμε συναισθηματικά από τις διάφορες καταστάσεις και να κοιτάξουμε μπροστά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η Νέα Σελήνη, η οποία θα ανοίξει το δρόμο για να βάλουμε την ζωή μας σε νέες διαδρομές, ενώ στα τέλη της εβδομάδας θα οδηγηθούμε σε αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό μας μέλλον, τις οποίες και θα χτίσουμε πάνω σε σταθερές βάσεις.

Τον ρόλο του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα έχει ο Ήλιος, ο οποίος λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Αιγόκερω θα συναντηθεί στα μέσα της εβδομάδας σε όψη συνόδου με τον Πλούτωνα, μια όψη η οποία μας βοηθάει να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας, ενώ στα τέλη της, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια νέα αρχή.

Από την άλλη πλευρά, πολύ σημαντική θα είναι και η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε όψη συνόδου στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής αλλά και της καριέρας μας, ακολουθώντας την φωνή της ψυχρής λογικής και όχι του συναισθήματος.

Την δύναμη στα χέρια τους θα έχουν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς). Ενώ σε νέα ξεκινήματα θα προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή 15/01

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να πιέσει συναισθηματικά και να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 16/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την νευρικότητα και θα παρασύρει σε εριστικές συμπεριφορές και σπασμωδικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 17/01

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς και ψυχρούς απέναντι στους άλλους τους των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 18/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, να πάρουν τον έλεγχο της ζωής τους στα χέρια τους και να κινηθούν με στρατηγική, ενώ κάποιους άλλους θα τους ωθήσει να κλείσουν οριστικά και ένα τοξικό κύκλο ζωής. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση.

Την Πέμπτη 19/01

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Παρασκευή 20/01

Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο του Υδροχόου θα εγκαινιάσει την περίοδο των γενεθλίων τους, μια ακόμα χρονιά με πολλές ανατροπές αλλά και σοβαρές αποφάσεις. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Το Σάββατο 21/01

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Ενώ τη Κυριακή 22/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον με βάση την λογική και όχι του συναίσθημα. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ουρανός θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και θα μπει σε στάση.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αποφασίζω να πάρω την έλεγχο της ζωής μου στα χέρια μου και να δώσω οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις και σχέσεις που με κρατούσαν για πολλά χρόνια στάσιμο, είτε αυτό αφορά την προσωπική μου ζωή είτε την καριέρα μου. Έτσι έχοντας ως οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα θα καταφέρω να κάνω μια νέα αρχή στην ζωή μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments