Lifestyle

Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία – Το σκέφτομαι» [vid]

Τάκης Ζαχαράτος: «Μου ζήτησαν να παίξω την Βουγιουκλάκη σε ερωτική ταινία – Το σκέφτομαι» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ζαχαράτος: "Θα ήμουν διαφορετικός αν δεν είχα γνωρίσει την Μαρινέλλα"

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν.

View this post on Instagram

A post shared by Takis Zaxaratos B (@takiszacharatos)

«Ήμουν άφραγκος, είχα μια σακούλα που έβαζα μέσα κάτι ψιλά. Είχα πει πολλά όχι και έλεγα όλα θα πάνε μια χαρά. Αλλά τίποτα, είχαν τελειώσει τα λεφτά και είχα αυτή τη σακούλα. Κάποια στιγμή πάω σε έναν τύπο σε ένα ξενυχτάδικο, παίρνω την επιταγή, πάω σπίτι και λέω ‘Τι θα κάνω εγώ εκεί μέσα;’. Την επόμενη μέρα την επέστρεψα την επιταγή. Έχω αυτή τη σακούλα με τα ψιλά και κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Για 1.5 μήνα έχω ζήσει με τόνο και ντομάτες. Είχα γίνει και κορμάρα. Μετά βρήκα δουλειά» αποκάλυψε ο Τάκης Ζαχαράτος.

O ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Οταν έκανα την Αλίκη με πήραν από εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι θέλουν να με γνωρίσουν. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι θέλουν να κάνουν μία ταινία για την Αλίκη. Αλλά μου είπαν ότι θα είναι ερωτική ταινία και θα με ντουμπλάρει άλλη στις επίμαχες στιγμές».

«Αυτό μόλις είχα έρθει παιδί από την Πάτρα. Πριν βγω στην Κορομηλά. Και σκέφτομαι πως θα μπορούσα να την πατήσω αν έλεγα “ναι” ή αν κι αυτοί δεν ήταν απόλυτα ειλικρινείς» πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments