Lifestyle

Ο Οικονομόπουλος σπίτωσε την Ασημένια στο σπίτι του στη Βούλα

Ο Οικονομόπουλος σπίτωσε την Ασημένια στο σπίτι του στη Βούλα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Γάμος σύντομα

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση του Νίκου Οικονομόπουλο με το μοντέλο Ασημένιά.Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του video clip «Πρέπει δεν πρέπει» και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Αν και δεν παραδέχεται δημόσια την σχέση του, εντουτις δεν δηλώνει μόνος. Ο αοιδός έχει αφήσει τα νυχτοπερπατήματα και έχει γίνει σπιτόγατος. Αυτό συμβαίνει γιατί η Ασημένια κοιμάται πολλές μέρες της εβδομάδας στο σπίτι του.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Νίκου Οικονομόπουλου στο νέο ντοκιμαντέρ του ANT1+ FAITH

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο εμφανίζεται ο τραγουδιστής ο οποίος περιγράφει τη διαδρομή που ακολουθούσε κάθε βράδυ προκειμένου να πάει από την Πάτρα στον Πύργο όπου και τραγουδούσε. «Από 11-12 χρόνων δούλευα. Από ανάγκη. Ας πούμε για το χαρτζιλίκι. Μου άρεσε όμως. Πάντα μου άρεσε να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να κάθομαι. Ούτε τότε, ούτε και τώρα. Θέλω πάντα κάτι να κάνω, να δημιουργώ.» ανέφερε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Oikonomopoulos (@nikos_oikonomopoulos_official)

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν του λείπει ο παππούς του και η γιαγιά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε φανερά συγκινημένος: «Πολύ. Αφού μεγαλώσαμε μαζί. Μέχρι που έφυγα από το σπίτι στα 17 μου που ξεκίνησα να τραγουδάω. Καλοί άνθρωποι. Απλοί και καλοί άνθρωποι.».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments