Trash

My Style Rocks: Σκουλός σε παίκτρια – «Φαινόταν το ποπουδάκι σου» [vid]

My Style Rocks: Σκουλός σε παίκτρια – «Φαινόταν το ποπουδάκι σου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Debater

«Δεν θεωρείς ότι αυτό που φοράς είναι πάρα πολύ κοντό;» ρώτησε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός

Ένα ακόμα My Style Rocks ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου και έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό με τις διαγωνιζόμενες και τους κριτές να ανταλλάσσουν απόψεις άλλες καλές και άλλες αρνητικές, σχετικά με τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Η Εύα Φούσκα, το πρώην κορίτσι του Τάσου Δούση στην εκπομπή «Εικόνες» αποφάσισε να εμφανιστεί με ένα σακάκι oversized μπλε, το οποίο έδεσε με μια ζώνη και συνόδευσε με καουμπόικες μπότες για να πάει για φαγητό με τον κατά 4,5 μήνες σύντροφό της, το παιδί του, τους γονείς του και την πρώην του.

Ωστόσο η στιλιστική της επιλογή δεν άρεσε στους κριτές αλλά αντίθετα το κατέκριναν καθώς το βρήκαν πάρα πολύ κοντό. Μάλιστα ο Δημήτρης Σκουλός της είπε όσο ευγενικά γινόταν ότι φαινόντουσαν σημεία που δεν έπρεπε.

«Δεν θεωρείς ότι αυτό που φοράς είναι πάρα πολύ κοντό;» ρώτησε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός, με την παίκτρια να του απαντά «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ κοντό αλλά το ήθελα κοντό.».

Τότε ο κριτής της επισήμανε: «Ξέρεις ότι όταν περπάταγες, οριακά, φαινόταν το ποπουδάκι σου;»

«Είμαι σίγουρη ότι, δεν φαινόταν το ποπουδάκι μου γιατί φοράω κάτι άλλο από μέσα.», είπε η Εύα Φούσκα.

Τότε ο Δημήτρης Σκουλός φάνηκε να εκνευρίζεται και της απάντησε χαρακτηριστικά «Θα πας έτσι μαζί με το παιδάκι του και την πρώην του για φαγητό και θα φαίνεται λίγο το ποπουδάκι; Είναι λάθος! Είναι πάρα πολύ κοντό! Φαίνεται λίγο το ποπουδάκι σου. Δεν μπορείς να βγεις έτσι έξω, παιδί μου.».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments