Ελλάδα

Υπόθεση ψευτογιατρού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα 58, είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ» [vid]

Υπόθεση ψευτογιατρού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα 58, είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Ακόμη μία μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τις καταγγελίες

Ακόμη μία μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τις καταγγελίες που αφορούν την υπόθεση του ψευτογιατρού, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου από την Αστυνομία. Κόρη θύματος του ψευτογιατρού μίλησε στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι το 2008 ο πατέρας της διαγνώστηκε με νόσο του κατωτέρου κινητικού νευρώνα και από τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς.

«Προσπαθήσαμε με ό,τι μέσα διαθέταμε να πάμε σε όποιον γιατρό ήταν ειδικός, προκειμένου να υπάρξει παράταση στη ζωή του» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή με μία μεγάλη στεναχώρια. «Ήταν η πίκρα του και το παράπονό του. Από τη μία γιατί τον είχε καταβάλει η ασθένεια και ψυχικά και από την άλλη γιατί αυτός ο άνθρωπος παρέμενε ελεύθερος για όλο το κακό που είχε προκαλέσει» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «ο πατέρας μου μας είχε πει ότι είχε δώσει γύρω στις 30.000 ευρώ για όλα αυτά τα σκευάσματα και τη θεραπεία που είχε ακολουθήσει με τα βλαστοκύτταρα. Τον είχε επισκεφθεί 2-3 φορές στο ιατρείο του και στη συνέχεια προμηθευόταν στη Χίο μέσω μεταφορικής τα φιαλίδια με τα πεπτίδια». «Είμαι στη διάθεση των Αρχών, η Δικαιοσύνη πρέπει να πράξει τα δέοντα και οι άνθρωποι αυτοί να τιμωρηθούν για το κακό που προκάλεσαν. Ο πατέρας μου έφυγε 58 ετών» κατέληξε η κόρη του θύματος.

Ψευτογιατρός: Οι χρεώσεις ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του ασθενή [vid]

Για την υπόθεση του ψευτογιατρού τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία ανέφερε ότι εμφανιζόταν ως νευρολόγος και ο συνεργός του απο την Γερμανία ως γενετιστής και έταζαν θεραπείες με βλαστοκύτταρα και πεπτίδια. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξήγησε ότι χρέωνε τις θεραπείες του ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε ασθενούς.

«Έφτασε το κάθε φιαλίδιο να το πουλάει για 25.000-30.000 ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Δημογλίδου. Η ίδια πρόσθεσε ότι μέχρι στιγμής έχουν έρθει στο φως μόνο 15 περιπτώσεις, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης θα προκύψουν και άλλα θύματα. Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είπε ότι η δικογραφία έχει παραδοθεί στην εισαγγελία και αναμένονται τα αποτελέσματα από την κύρια ανάκριση.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε καταγγελθεί από το 2016 για απάτη και όχι γα ανθρωποκτονία, όπως είναι τώρα οι κατηγορίες, και του είχαν από τότε επιβληθεί περιοριστικοί όροι, οπότε ήδη υπήρχε ένα ιστορικό που σήμανε συναγερμό στις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments