Lifestyle

Doja Cat: Φόρεσε 30.000 κατακόκκινους κρυστάλλους Swarovski και χρειάστηκε 5 ώρες για να ετοιμαστεί

Doja Cat: Φόρεσε 30.000 κατακόκκινους κρυστάλλους Swarovski και χρειάστηκε 5 ώρες για να ετοιμαστεί

Πηγή Φωτογραφίας: Billboard

Η κατακόκκινη εμφάνιση της Doja Cat ήταν καλυμμένη με 30000 κρυστάλλους.

Μπαίνοντας στο κλίμα του οίκου Schiaparelli με τις σουρεαλιστικές γραμμές και τα ευφάνταστα outfits, η Doja Cat έδωσε το παρών στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με αφορμή την παρουσίαση της νέας Haute Couture συλλογής, πραγματοποιώντας την πιο εξωπραγματική εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ.Ειδικότερα, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν ντυμένη και βαμμένη από πάνω μέχρι κάτω στα κόκκινα, έχοντας επάνω στο πρόσωπο και το σώμα της 30.000 κρύσταλλα Swarovski στο χρώμα του αίματος. Εμπνευσμένη από την “Κόλαση του Δάντη” που ήταν το θέμα της συλλογής, η διάσημη σταρ αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της θρυλικής makeup arist, Pat McGrath, η οποία της χάρισε το iconic λουκ.

View this post on Instagram

A post shared by Doja Cat Fans (@dojarexha)

Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκαν τουλάχιστον 5 ώρες και αρκετό προσωπικό για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την απαιτητική “αποστολή”, με τη McGrath να αναφέρει στην ανάρτησή της “η υπομονή και η αφοσίωση της Doja ήταν μία πραγματική έμπνευση”.

View this post on Instagram

A post shared by Doja Cat Fans (@dojarexha)

Η Doja Cat εμφανίστηκε λοιπόν με το εκκεντρικό μακιγιάζ και παρόμοιο outfit, που αποτελούνταν από ένα κόκκινο στράπλες φόρεμα, το οποίο περιελάμβανε μία φούστα με απλικαρισμένες λεπτομέρειες, που ήταν σαν συνέχεια του σώματός της.

Αναμφίβολα, η τραγουδίστρια δεν μπορούσε να μην καθίσει στην πρώτη σειρά στο σόου, όπου λίγες θέσεις πιο δίπλα καθόταν η Kylie Jenner με το outfit που σχολιάστηκε αρνητικά με την κεφαλή λιονταριού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments