Trash

Ελληνίδα στρίπερ αποκαλύπτει: «Πελάτης με πλήρωσε 3500 ευρώ για να του χορεύω όλο το βράδυ»

Ελληνίδα στρίπερ αποκαλύπτει: «Πελάτης με πλήρωσε 3500 ευρώ για να του χορεύω όλο το βράδυ»

Πηγή Φωτογραφίας: Volosday.gr

«Στο συγκεκριμένο μαγαζί αισθάνομαι πολύ άνετα και όμορφα, γιατί το αφεντικό μας προσέχει πολύ και είναι διατεθειμένος να μας βοηθήσει για ότι χρειαστεί και προκύψει»

Το strip club “Elite night club” είναι από τα καλύτερα μαγαζιά στο Γκάζι, καθώς αρκετός κόσμος το προτιμάει για τη βραδινή του διασκέδαση!

Ο κόσμος το κατατάσσει στα καλύτερα μαγαζιά γιατί συνδυάζει υπέροχη ατμόσφαιρα με ωραίες γυναίκες. Μια όμορφη παρουσία είναι η Ρονέ. Η Ρονέ είναι 19 χρόνων από την χώρα μας και είναι μια από τις πιο δυνατές παρουσίες του μαγαζιού, καθώς πέρα από την ομορφιά που διαθέτει, είναι επίσης πολύ επικοινωνιακή γυναίκα! Μόλις την γνωρίσαμε αντικρίσαμε μια πολύ γλυκιά και ευγενική γυναίκα που σε κάνει να θες να την μάθεις περισσότερο!

Επίσης, το ατού της συγκεκριμένης χορεύτριας είναι ότι κάνει εξαιρετικό χορό στους vip χώρους του μαγαζιού και όσοι την έχουν δοκιμάσει λένε τα καλύτερα γι’ αυτήν!

Η Ρονέ μας ανέφερε το πως αισθάνεται που δουλεύει στο strip club “Elite night club”: «Στο συγκεκριμένο μαγαζί αισθάνομαι πολύ άνετα και όμορφα, γιατί το αφεντικό μας προσέχει πολύ και είναι διατεθειμένος να μας βοηθήσει για ότι χρειαστεί και προκύψει».

Στη συνέχεια την ρωτήσαμε αν έχει φανατικούς πελάτες, οι οποίοι να έρχονται κάθε φορά για εκείνη: « Η αλήθεια είναι ότι έχω πολλούς πελάτες οι οποίοι έρχονται μόνο για εμένα και χαλάνε αρκετά λεφτά στα κεράσματα! Θυμάμαι μια μέρα που είχε έρθει ένας πελάτης που τον ξέρω και άρχισε να με κερνάει από το βράδυ μέχρι το πρωί σαμπάνιες. Νομίζω είχε χαλάσει 3500 ευρώ εκείνο το βράδυ για εμένα»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments