Κόσμος

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το άγριο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με σφυρί στο σπίτι του Πολ Πελόζι

ΗΠΑ: Στη δημοσιότητα το άγριο βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με σφυρί στο σπίτι του Πολ Πελόζι

Πηγή Φωτογραφίας: The Times

Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό και δείχνει αστυνομικούς να καταφθάνουν στην κατοικία Πελόζι, με το Πολ να ανοίγει την πόρτα, τη στιγμή που δίπλα του βρίσκεται ο θύτης του, David DePape

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο που κατέγραψε την άγρια επίθεση με σφυρί κατά του Πολ Πελόζι, μετά από εντολή που έδωσε δικαστήριο του Σαν Φραντσίσκο.Το βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό και δείχνει αστυνομικούς να καταφθάνουν στην κατοικία Πελόζι, με το Πολ να ανοίγει την πόρτα, τη στιγμή που δίπλα του βρίσκεται ο θύτης του, David DePape. Ο Πελόζι έχει το χέρι του στο σφυρί, προσπαθώντας να αποτρέψει τον άνδρα να κάνει χρήση του. Όταν, ωστόσο, οι αστυνομικοί τού ζητούν να το αφήσει κάτω, εκείνος αρχίζει να επιτίθεται, χτυπώντας τον Πελόζι στο κεφάλι.

Αμέσως οι αστυνομικοί εισβάλλουν στο σπίτι και προσπαθούν να ακινητοποιήσουν το δράστη, ενώ ο Πολ Πελόζι βρίσκεται στο πάτωμα αναίσθητος.

Το υλικό δόθηκε στη δημοσιότητα, κατόπιν εντολής δικαστηρίου της Καλιφόρνια και περιλαμβάνει λογής αρχεία, από το τηλεφώνημα στο 911 και τα βίντεο από τις κάμερες των αστυνομικών και της κατοικίας, έως το ηχητικό των ανακρίσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments