Trash

Ζιζέλ: Με μωβ κορμάκι και χωρίς εσώρουχα ποζάρει στον ήλιο [pic]

Ζιζέλ: Με μωβ κορμάκι και χωρίς εσώρουχα ποζάρει στον ήλιο [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: MARCA

Η 42χρονη μητέρα δυο παιδιών που πρόσφατα ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, έβαλε... φωτιά με το ολόσωμο μαγιό με κουκούλα που άφηνε λίγα πράγματα στη φαντασία

H πρόσφατα χωρισμένη Ζιζέλ Μπούντχεν κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στο Sunshine State Friday, φορώντας ένα εξαιρετικά σέξι μωβ μαγιό για μια φωτογράφηση στην παραλία του Μαϊάμι.

Η 42χρονη μητέρα δυο παιδιών, έβαλε… φωτιά με το ολόσωμο μαγιό με κουκούλα που άφηνε λίγα πράγματα στη φαντασία.Το μαγιό της Βραζιλιάνας είχε μια βαθιά λαιμόκοψη που έφτανε μέχρι την κοιλιά της.Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret πόζαρε με αυτοπεποίθηση στις κάμερες, επιδεικνύοντας την υπέροχη σωματική διάπλασή της.

Μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι πέρυσι, η γεννημένη στη Βραζιλία καλλονή έγινε πρωτοσέλιδο με μια φημολογούμενη σχέση με τον εκπαιδευτή της στο jiu-jitsu Joaquim Valente.

Η Ζιζέλ και ο δάσκαλός της στις πολεμικές τέχνες είχαν… συλληφθεί από τους παπαράτσι στην Κόστα Ρίκα το Νοέμβριο – λίγες εβδομάδες αφότου εκείνη και ο 45χρονος αρχηγός των Tampa Bay Buccaneers, επιβεβαίωσαν ότι χώριζαν μετά από 13 χρόνια γάμου.

Το πρώην ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments