Αθλητισμός

Ψάχνεται και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Ψάχνεται και για άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI - AP PHOTO/JACOB KUPFERMAN - EUROKINISSI

Πήρε μπροστά ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA εντείνει τις προσπάθειες του να κλείσει όσα κενά μπορεί για τη φετινή σεζόν διορθώνοντας τις… ατελείωτες ανορθογραφίες του.

Ο Ματ Τόμας ντύνεται στα πράσινα καθώς αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Μια μεταγραφή που έχει γνώμονα το σήμερα αλλά και το αύριο καθώς ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το παραπάνω για να πάρει την μονομερή οψιόν του προσεχούς καλοκαιριού και εφόσον ο Τόμας δικαιώσει τις προσδοκίες να έχει τη δυνατότητα το τριφύλλι να τον κρατήσει για την επόμενη σεζόν, εφόσον τον εγκρίνει ο προπονητής.

Ο Ράντονιτς θέλει τον Τόμας στο πλευρό του Μπέικον ώστε να ανοίξει το γήπεδο έχοντας μια σταθερή απειλή στο τρίποντο με ποσοστά… εξωπραγματικά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και την ευρωπαϊκή εμπειρία. Ωστόσο ο Τόμας πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση από ότι φαίνεται.

Ο Παναθηναϊκός χτενίζει την αγορά και ψάχνει το καλύτερο δυνατό fit για να ενισχύσει την ομάδα με στόχο να καταστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική γίνεται. Όχι μόνο δεν σκοπεύει να τα παρατήσει βλέποντας τον αιώνιο αντίπαλο να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά θα κάνει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια προκειμένου να καλύψει τα κενά του.

Ο τρόπος και η τελική επιλογή αναμένεται να γίνει γνωστός άμεσα δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία των 15 ημερών πριν τον στόχο του Κυπέλλου και σίγουρα θέλει να γεμίσει το ρόστερ του με προσθήκες που τουλάχιστον για φέτος θα μπορέσουν να τον βοηθήσουν ουσιαστικά. Το πράσινο button πάντως, πατήθηκε και η εντολή από τη διοίκηση είναι να γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να δοθούν τα καλύτερα δυνατά εργαλεία στο προπονητικό τιμ για τη διεκδίκηση των εγχώριων στόχων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments