Ελλάδα

Ύστατο χαίρε στον υποσμηναγό Τουρούτσικα, παρουσία ΠτΔ και πολιτικής ηγεσίας [vid]

Ύστατο χαίρε στον υποσμηναγό Τουρούτσικα, παρουσία ΠτΔ και πολιτικής ηγεσίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γράφτηκε σήμερα το πρώτο μέρος από την τελευταία πράξη του δράματος της συντριβής του μοιραίου F-4 Phantom στην Ανδραβίδα στις 30 Ιανουαρίου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης γράφτηκε σήμερα το πρώτο μέρος από την τελευταία πράξη του δράματος της συντριβής του μοιραίου F-4 Phantom στην Ανδραβίδα στις 30 Ιανουαρίου, με την κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Τρίπολη. Οι γονείς του απηύθυναν σπαρακτικό αντίο. που θα μείνει στις μνήμες όλων, ενώ αύριο Παρασκευή θα γίνει η κηδεία του 31χρονου σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι.

Το παρών έδωσαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο συνοδεύει ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Το σκεπασμένο με την ελληνική σημαία φέρετρο μεταφέρθηκε στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου για την ταφή.

“Δεν ξέρως πώς ενας κυνικός σαν εμένα γέννησε ένα τέτοιο άνθρωπο. Ο Μάριος είχε καταφέρει να εκμηδενίσει το εγώ ,από το λεξιλόγιο του, υπήρχε μόνο το εσείς. Ελπίζω η πατρίδα να τον μνημονεύει” είπε ο πατέρας του κλαίγοντας.

Εκ μέρους της Πολεμικής Αεροπορίας εκφωνήθηκε ο επικήδειος λόγος του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα από συμμαθητή της τάξης του. “Η μοίρα δεν σε αφήνει να ολοκληρώσεις το θαυμαστό έργο σου. Έκοψε εντελώς πρόωρα το νήμα της ζωής και σε άρπαξε από κοντά μας, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην οικογένειά σου και στις τάξεις της Πολεμικής Αεροπορίας” φίλος και συμμαθητής του.

Τραγικές φιγούρες η οικογένεια του του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, οι γονείς του και τα αδέρφια του, μαζί με συγγενείς και πλήθος φίλων. Ράγισαν καρδιές όταν οι γονείς πλησίασαν και άγγιξαν για λίγες στιγμές το φέρετρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments