Ελλάδα

Κακοκαιρία Barbara: Ξανά χιόνια στην Αθήνα από το βράδυ

Κακοκαιρία Barbara: Ξανά χιόνια στην Αθήνα από το βράδυ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Την πορεία της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αποτυπώνει η ΕΜΥ στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων που εξέδωσε.

Την πορεία της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» αποτυπώνει η ΕΜΥ στο επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων που εξέδωσε. Σύμφωνα με αυτό, νέες χιονοπτώσεις αναμένονται στην Αττική και σε χαμηλό υψόμετρο, ενώ στο «μάτι» της κακοκαιρίας θα βρεθούν και οι περιοχές Ανατολική Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά, καθώς και οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Τι αναφέρει το επικαιροποιημένο δελτίο της ΕΜΥ

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που είχε εκδοθεί στις 3 Φεβρουαρίου επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ως εξής:

Χιονοπτώσεις

1) Σήμερα Δευτέρα (6/2) οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται στην ανατολική χώρα και νότια χώρα θα συνεχιστούν και από αργά το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους πυκνές στην Ανατολική Μαγνησία, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Πελοποννήσου, των Κυκλάδων και της Κρήτης.

2) Ειδικά στην Αττική, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, οι οποίες θα είναι κατά περιόδους πυκνές από το βράδυ έως τα ξημερώματα της Τρίτης (7/2) κυρίως στα ανατολικά και στα βόρεια. Θα χιονίσει εκ νέου και για λίγο το απόγευμα της Τρίτης.

Κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments