Πολιτική

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ για μικρομεσαίους επιχειρηματίες
Ο Νάσος είναι ο πρωταγωνιστής του νέου σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες

Ο Νάσος είναι ο πρωταγωνιστής του νέου σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Ο Νάσος, όπως αναφέρει το βίντεο, έχει ένα συνοικιακό καφέ, με τις υποχρεώσεις που αυτό συνεπάγεται, ενώ με την πανδημία δεν είχε δουλειά. «Δεν ξέρω ποια μέρα αντί για κλειδί θα βάλω λουκέτο», λέει.

«Κάποιος πρέπει να παλέψει για το δίκιο του Νάσου» αναφέρει το βίντεο, που ανάρτησε ο Αλέξης Τσίπρας στο Facebook παραθέτοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που προτάσσει διαγραφή μέρους των χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας με δίκαιο τρόπο ώστε οι μεσαίοι, μικρομεσαίοι και μικροί επιχειρηματίες να πάρουν πραγματική ανάσα. Ένταξη εκ νέου όσον απώλεσαν τη ρύθμιση του 2019 στις 120 δόσεις και νέα ρύθμιση 120 δόσεων για όσους δεν έχουν ενταχθεί. Προστασία ξανά της πρώτης κατοικίας και της επαγγελματικής στέγης.

«Γίνεται; Γίνεται. Προγραμματισμένα, υπολογισμένα, δίκαια. Εάν παταχθεί η αισχροκέρδεια, εάν φορολογηθούν τα υπερκέρδη της ενέργειας, των τραπεζών και των διυλιστηρίων. Αυτό είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και είναι μετρημένο και ρεαλιστικό, με προτεραιότητα στον Νάσο», όπως σχολίαζαν κομματικές πηγές με αφορμή το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments