Lifestyle

Survivor: Θα μπουν την Κυριακή 3 νέες παίκτριες; [vid]

Survivor: Θα μπουν την Κυριακή 3 νέες παίκτριες; [vid]
Η πρώτη ανάρτηση της Δαλάκα μετά την αποβολή της από το Survivor All Star – Απάντησε για το κινητό

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποβολή της από το Survivor All Star μετά το «σκάνδαλο με το κινητό» έκανε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου .. » ανέφερε με νόημα η αθλήτρια, ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν είχε πιάσει κινητό τηλέφωνο μέσα στο παιχνίδι. Έκανε δε, σύμφωνα με το Πρωινό μας, unfollow στα social media τον Στάθη Σχίζα και την κοπέλα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είτε γιατί δεν είχαν καλές σχέσεις, ή πιθανότατα γιατί θεωρεί ότι ο Σχίζας θα μπορούσε να επηρεάσει τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη ώστε να μην μαρτυρήσει ό,τι έγινε με τον… local στη ζούγκλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Δαλάκα (@katerina_dalaka)

Σήμερα το κινητό της παίρνει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς η συνάντηση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι ακυρώθηκε.

Εκτός όμως από την «αιχμηρή» ανάρτησή της μετά την επεισοδιακή αποβολή της, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να κάνει unfollow δύο άτομα από το προφίλ της στο Instagram. Ο ένας είναι ο πρώην συμπαίκτης της και το δεύτερο άτομο είναι η σύντροφός του.

Ο λόγος για τον Στάθη Σχίζα και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι με τον Νίκο Μπάρτζη που με τα όσα αποκάλυψε οδήγησε στην αποβολή της παίκτριας από το Survivor All Star.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments