Διεθνή

Λευκός Οίκος: Δίνει τέλος στα σενάρια για τα μυστηριώδη αντικείμενα που καταρρίφθηκαν

Λευκός Οίκος: Δίνει τέλος στα σενάρια για τα μυστηριώδη αντικείμενα που καταρρίφθηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Τέλος στα σενάρια και τη φημολογία ότι τα μυστηριώδη μπαλόνια που καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν εξωγήινα, έδωσε ο Λευκός Οίκος κατά τη διάρκεια ενημέρωσής.

Τέλος στα σενάρια και τη φημολογία ότι τα μυστηριώδη μπαλόνια που καταρρίφθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ήταν εξωγήινα, έδωσε ο Λευκός Οίκος κατά τη διάρκεια ενημέρωσής. Η σύμβουλος του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις εξωγήινων ή εξωγήινης δραστηριότητας στις πρόσφατες καταρρίψεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από τη Βόρεια Αμερική.

Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της (και υπό τα γέλια πολλών συγκεντρωμένων δημοσιογράφων) λέει, σύμφωνα με το BBC, ότι της άρεσε η ταινία ET, αλλά ήθελε να διαβεβαιώσει τον αμερικανικό πληθυσμό ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ζωή από άλλους πλανήτες έρχεται στη Γη.

«Η Κίνα έχει ένα πρόγραμμα με αερόστατα», λέει ο Κίρμπι

Ο Τζον Κίρμπι, από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, σημείωσε πως ότι δεν μπορεί να «υπεισέλθει δημοσίως σε πολλές λεπτομέρειες», αλλά λέει ότι ήταν σε θέση να διαπιστώσει ότι η Κίνα έχει ένα πρόγραμμα αερόστατων μεγάλου ύψους που συνδέεται με τον κινεζικό στρατό.

Είπε ότι η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ δεν το εντόπισε, αλλά η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν το εντόπισε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments