Lifestyle

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ερωτεύθηκα και με ερωτεύθηκαν, αλλά πιστεύω δεν με αγάπησαν» [vid]

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ερωτεύθηκα και με ερωτεύθηκαν, αλλά πιστεύω δεν με αγάπησαν» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Άργησα να καταλάβω ότι δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζομαι και να γίνομαι ρεντίκολο»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός σε αρκετά σημεία ήταν φειδωλή για την πορεία της κι ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την μεριά του προσπαθούσε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες. Όταν ρωτήθηκε για την περίφημη «Μέδουσα», όπου συμμετείχε παλιότερα η Κατιάνα Μπαλανίκα, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

View this post on Instagram

A post shared by Κατιάνα Μπαλανίκα (@katiana_mpalanika_fan_page)

Θ.Α.: Πώς ήταν εκείνες οι εποχές στην Μέδουσα, όταν περνούσε όλη η Αθήνα; Μιλούσαν όλοι για αυτό, πρωτοσέλιδα, ουρές, χειροκροτήματα. Πώς το βίωνες εσύ; Κ.Μ.: Ήταν πολύ ωραία. Εγώ το βίωνα κανονικά. Ν.Ζ.: Τι είναι το κανονικά; Θ.Α.: Ότι είναι μια δουλειά που πήγαινε καλά. Εννοείς ότι κάποιοι άλλοι δεν το βίωναν κανονικά; Κ.Μ.: Όχι. Δεν… Θ.Α.: Ποτέ δεν άφησες την επιτυχία να σου πάρει λίγο τα μυαλά; Κ.Μ.: Όχι εκείνη την εποχή που ήμουν στις μεγάλες δόξες, ήταν και που τα παράτησα όλα. Ν.Ζ.: Το εξήγησες ποτέ στον εαυτό σου; Κ.Μ.: Όχι. Είχα μια μεγάλη τάση να φύγω τότε.

Ν.Ζ.: Το είχες από μικρή αυτό; Κ.Μ.: Ναι, είμαι του φευγιού. Θ.Α.: Τι σε τρόμαξε η επιτυχία; Προσπαθώ να σε καταλάβω γιατί… Κ.Μ.: Ε κοίταξε να δεις, μου κάνεις τον ψυχίατρο τώρα; Θ.Α.: Όχι να σε καταλάβω. Κ.Μ.: Εδώ δεν με κατάλαβαν οι ψυχίατροι, θα με καταλάβεις εσύ; Λίγο δύσκολο. Γιατί να το εξηγήσω… Γενικά έτσι αισθανόμουν. Προφανώς κάποια πράγματα με έπνιγαν. Μπορεί να τα έχω μοιραστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments