Lifestyle

Γερασιμίδου: «Όταν έμαθα ότι η αδελφή μου έχει καρκίνο, έδωσα έναν όρκο» [vid]

Γερασιμίδου: «Όταν έμαθα ότι η αδελφή μου έχει καρκίνο, έδωσα έναν όρκο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Γερασιμίδου: «Δε θέλω να βλέπω το guest που έκανα στο "Dolce Vita"»

Καλεσμένη στο DOT βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Ελένη Γερασιμίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, αρχικά με την αρρώστια της αδελφής της και πιο πρόσφατα με την πυρκαγιά στο σπίτι της.

«Η ζωή είναι μεγάλη τέχνη. Εξαρτάται πώς τα βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν είμαι μίζερη. Έχω ζήσει αρκετά, απώλειες, δικές μου σοβαρές εγχειρήσεις. Από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν έμαθα ότι η αδελφή μου έχει καρκίνο, στη αρχή. Μετά ήταν η ίδια τόσο δυνατή, που με έμαθε σιγά-σιγά να το αντιμετωπίζω τόσο θαρραλέα όσο εκείνη» δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θέατρο Λιθογραφείον (@lithografeion_theater)

«Είχα ορκιστεί ότι όσο τη βλέπω να τραγουδάει και να γελάει, δεν θα κλαίω ούτε κρυφά. Και έγινε, ναι. Η ζωή μας επιφυλάσσει πολλά και μακάρι να μην είναι μόνο δύσκολα, γιατί είναι ωραίο να ζει κανείς και να κάνει πράγματα» εξομολογείται η ηθοποιός στη συνέχεια.

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στην καταστροφική πυρκαγιά στην Παλλήνη το καλοκαίρι του 2020, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί και ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού της.

«Τώρα με τη φωτιά κάηκαν πολλά δυστυχώς. Μας έμειναν δύο χώροι για να μένουμε. Ελπίζω να γίνει κάποια μελέτη, να εγκριθούν κάποια χρήματα, για να γίνει. Χάθηκαν πολλά, δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε» παραδέχεται η ηθοποιός.

«Πού και πού ψάχνουμε κάτι και λέμε: αυτό κάηκε. Αυτό ήταν δύσκολο πολύ, γι’ αυτό είχα και μετά το έμφραγμα. Αλλά τη γλιτώσαμε» τονίζει κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments