Ζώδια

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με χαμόγελο και έρωτα

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 20/02/2023: Νέα ξεκινήματα με χαμόγελο και έρωτα

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 Φεβρουαρίου 2023 στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων θεωρείται πολύ σημαντική για τα επόμενα βήματα μας και μας γεμίζει με ελπίδα και δύναμη για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θα αλλάξουν τη ζωή μας.

Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας, να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να συγχωρήσουμε, να αφήσουμε το παρελθόν εκεί που ανήκει, και να κάνουμε βήματα μπροστά που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο και σταθερό μέλλον. Ωστόσο,  όπως γράφει το Asibiliou.gr  οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε μία τελεία, να κλείσουμε κάποια κεφάλαια στη ζωή μας, πριν ξεκινήσουμε αυτό το νέο ταξίδι.

Νέα όνειρα σε σωστές βάσεις

Κάθε Νέα Σελήνη συμβολίζει μία καινούρια αρχή και υπόσχεται νέα ξεκινήματα, και η συγκεκριμένη, που έχει ως κύρια όψη της τη σύνοδο εκτός ζωδίου με τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχει όλα τα φόντα για να θέσουμε τις σωστές βάσεις, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τα βαθύτερα αιτήματα μας, να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να κάνουμε κινήσεις που θα μας οδηγήσουν σε στέρεο έδαφος. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς είναι μια καλή στιγμή για να αφοσιωθούμε στους προσωπικούς μας στόχους, εκμεταλλευόμενοι τις θετικές ενέργειες του ζωδίου. Δηλαδή να έχουμε πίστη, εμπιστοσύνη και ελπίδα, να αποδεχθούμε τις ατέλειες στον εαυτό μας και στους άλλους, να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να αφήσουμε τη φαντασία μας να «οργιάσει», να βρούμε την παιδική και αθώα ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, αλλά και τις ευαισθησίες μας. Επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο πιο ονειρικό, ρομαντικό και «μπερδεμένο» και πολλές φορές θέτει ανέφικτους στόχους, η σύνοδος εκτός ζωδίου που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα μας προσγειώσει και θα θέσει τις ρεαλιστικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να μην ονειροβατούμε χάνοντας χρόνο και ενέργεια. Θα έχουμε λοιπόν την αίσθηση της ευθύνης και θα λειτουργούμε με ωριμότητα και σοβαρότητα. Εξάλλου λίγες ημέρες μετά τη Νέα Σελήνη, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου 2023, ο δάσκαλος Κρόνος θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και ίσως αυτή η Νέα Σελήνη να είναι ένα «δείγμα» για το τι μας περιμένει τα επόμενα 2-3 χρόνια περίπου. Επίσης, λίγα λεπτά μετά τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων και θα μπει στον Κριό, υποδηλώνοντας ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τους φόβους μας και να βρούμε τη δύναμη και το θάρρος για τα νέα μας ξεκινήματα. Ωστόσο, επειδή η τάση γενικά θα είναι να είμαστε πιο «αγνοί» και ιδεαλιστές, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσουμε θύματα επιτήδειων που μπορεί να δουν την καλοσύνη μας ως αδυναμία και να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας και αν κάποιος σας τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα να είστε επιφυλακτικοί και όχι αφελείς. Ακόμη, οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη μπορεί να πυροδοτήσουν έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ο συμβολισμός της Νέας Σελήνης και το τέλος ενός κύκλου

Το ζώδιο των Ιχθύων σχετίζεται με τη φαντασία, τις τέχνες, την έμπνευση και ίσως με αυτή τη Νέα Σελήνη να έχουμε δημιουργικό οίστρο. Επίσης αυτό το ζώδιο έχει έντονη διαίσθηση και μπορεί να αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη ευκολία την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το τι αισθάνονται οι άλλοι, αλλά και το τι προσπαθούν να κρύψουν στις σκιές. Οπότε εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και αν διαισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προχωρήσετε είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να είμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά ευτυχώς η όψη με τον Κρόνο θα φέρει την ισορροπία μεταξύ καρδιάς και λογικής. Ο Κρόνος έχει να κάνει με την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά, που σημαίνει ότι ναι μεν η τάση μας θα είναι λόγω των Ιχθύων να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις, αλλά ο Κρόνος θα μας κάνει παράλληλα να αμφισβητούμε την αισιοδοξία μας και να προτάσσουμε την πρακτικότητα, τη σταθερότητα και τον ρεαλισμό. Επίσης, η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι υπάρχουν κάποια λάθη του παρελθόντος που μας κρατούν εγκλωβισμένους, κάποια προβλήματα που δεν μας επιτρέπουν να προοδεύσουμε και θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για την επίλυση τους, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα μας χωρίς βαρίδια και περιορισμούς. Αν λοιπόν μέχρι τώρα προτιμούσατε να κρύβετε κάποια θέματα κάτω από το χαλάκι και αυτά έχουν συσσωρευτεί και έχουν γίνει βουνό, με αυτό το φεγγάρι καλείστε να τα αντιμετωπίσετε και να «πληρώσετε» τον λογαριασμό. Και αν κάτι δεν λύνεται, κόβεται. Άρα, είτε θα πρέπει να δώσετε λύσεις είτε να αποχωρήσετε από τοξικές καταστάσεις που σας εμποδίζουν και σας ταλαιπωρούν. Ίσως ήρθε ο καιρός λοιπόν να πάψετε απλώς να ονειρεύεστε και να ελπίζετε να γίνει ένα θαύμα για να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά να πιστέψετε σε εσάς, να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, να κάνετε εφικτά σχέδια, να σπάσετε τις αλυσίδες και να πατήσετε στα πόδια σας. Ό,τι και αν κάνετε όμως να θυμάστε ότι πρέπει εσείς να αναλάβετε την ευθύνη των αποφάσεων και των πράξεων σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 1η μοίρα και 22 λεπτά των Ιχθύων επηρεάζει περισσότερο τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τη 0η έως την 4η μοίρα του ζωδίου τους, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες. Δευτερευόντως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 27 έως τις 29 μοίρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments