Ελλάδα

Ζεφύρι: Τραυματίστηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι

Ζεφύρι: Τραυματίστηκε ένα 5χρονο κοριτσάκι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που έπαιζε σε αλάνα στο Ζεφύρι, τραυματίστηκε όταν άγνωστο άνοιξε πυρ κατά διπλανής οικίας.

Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που έπαιζε σε αλάνα στο Ζεφύρι, τραυματίστηκε όταν άγνωστοι άνοιξε πυρ κατά διπλανής οικίας. Το κοριτσάκι έχει τραύμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Το σοβαρότατο, νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Δυτική Αττική, σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57, όπου βρίσκονται δύο σπίτια και ανάμεσα τους η αλάνα όπου κατά κανόνα παίζουν παιδιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της ίδιας οδού και πυροβόλησε τέσσερεις φορές με πιστόλι προς ένας από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εποστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι. Κατά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε προσήχθησαν δύο ύποπτοι οι οποίοι εξετάζονται.

Το περασμένο καλοκαίρι, ένας πατέρας δύο παιδιών, προέβη σε σοβαρή καταγγελία για αδέσποτη σφαίρα μέσα σε σχολείο στο Ζεφύρι. Ο ίδιος αντίκρυσε μαζί με τα ανήλικα παιδιά του ένα βλήμα να είναι καρφωμένο μέσα σε γήπεδο Λυκείου.

Η σφαίρα προήλθε -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις- από εννιάρι πιστόλι, του οποίου ο κάτοχος (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο) πυροβόλησε με καμπύλη που θα μπορούσε να προκαλέσει -με μεγάλες πιθανότητες- είτε σοβαρό τραυματισμό είτε θάνατο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments