People

Βγαίνοντας στο φως

Βγαίνοντας στο φως

Πηγή Φωτογραφίας: Tvfreaks

Μετρώντας τα τετραγωνικά από το ταβάνι του σπιτιού της, η περίφημη παρουσιάστρια άρχισε τις εσώτερες καταδύσεις, ανασύροντας μνήμες και βιώματα από την πρόσφατη και πιο μακρά διαδρομή της στον οικογενειακό στίβο και την επαγγελματική της ζωή.

Την περιπέτειά της από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό ελέω Covid – 19 θυμήθηκε η γνωστή πρωταγωνίστρια στο περιοδικό Glow. Η αδόκητα μακρά διάρκεια του συναφούς εγκλεισμού, ο οποίος έφθασε κοντά στις τρεις εβδομάδες λόγω υποτροπών του ιού, ώθησαν την Ζέτα Μακρυπούλια σε απολογισμούς ζωής. Μετρώντας τα τετραγωνικά από το ταβάνι του σπιτιού της, η περίφημη παρουσιάστρια άρχισε τις εσώτερες καταδύσεις, ανασύροντας μνήμες και βιώματα από την πρόσφατη και πιο μακρά διαδρομή της στον οικογενειακό στίβο και την επαγγελματική της ζωή. Η γλυκιά ηθοποιός εξομολογείται στο περιοδικό ότι, όταν προσβλήθηκε από Covid, έφτασε σταδιακά στο σημείο να χαθεί μέσα στον εαυτό της, «σε σκέψεις και σε θλίψη», επιτρέποντας στον εαυτό της να δακρύσει και να κλάψει, ουσιαστικά για πρώτη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Εκεί συνάντησε την πρώτη άμυνα που είχε με εσωτερικό σχεδιασμό οικοδομήσει, αφήνοντας ανεπαίσθητα τους άλλους ανθρώπους έξω, ακόμη και όταν πρόκειται για στιγμές προσωπικής συναισθηματικής εκτόνωσης. «Τόσο πολύ με έχω περιορισμένη από παντού και δεν ξέρω ειλικρινά σε ποια ηλικία “κανόνισα” με τον εαυτό μου να μην κλαίει». Και αυτήν την πανοπλία που είχε ενδυθεί από την πρώτη νεότητά της, παρατηρεί ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επώδυνο να την απαρνηθεί. Η Ζέτα Μακρυπούλια αφηγείται λοιπόν ότι είχε γίνει δυσλειτουργική στο νέο, στην αλλαγή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

«Φοβόμουν να αλλάξω αυτό που είχα φτιάξει, που ήταν η ασφάλειά μου», αναφέρει στον κ. Άρη Καβατζίκη, «το δεδομένο μου. Έφτασα, λοιπόν, σε ένα σημείο που συνειδητοποίησα πως ό,τι μηχανισμούς είχα ενεργοποιήσει σε όλη μου τη ζωή ήταν άκυροι. Δεν άλλαξα μόνο την προσωπική μου ζωή, αλλά και την επαγγελματική μου. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνω κάθε χρόνο θέατρο. Σταμάτησα τις συνεντεύξεις». Μονάκριβη συνοδοιπόρος σε αυτές τις πορείες αυτογνωσίας υπήρξε η ψυχανάλυση και οι απελευθερωτικές – αντικαταναγκαστικές διαδικασίες που κίνησαν και κινούν στην σκέψη και τους τρόπους της πανέμορφης καλλιτέχνιδος. «Τα μονοπάτια της ψυχανάλυσης είναι αχαρτογράφητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Εκεί που νομίζεις ότι είδες κάτι και μπορείς να το φτιάξεις, αυτό τελικά έχει τέτοια δύναμη, επειδή είναι παγιωμένο και χτισμένο καλά από μικρή ηλικία, που υπογείως θα σου βγει από κάπου αλλού, εκεί ακριβώς που νομίζεις ότι το ελέγχεις. Σίγουρα έχω αλλάξει πολύ με την ψυχανάλυση, αλλά προφανώς υπάρχει κάτι του οποίου το καλούπι είναι δύσκολο να σπάσει και μάλλον αυτό παλεύω, αυτό με έριξε κάτω την περίοδο πριν από την καραντίνα». Στο νέο βιοτοπίο της Ζ. Μακρυπούλια ζωγραφίζονται οι εκδρομές σε επαρχιακές πόλεις, το αγαπημένο της «Ρουκ Ζουκ» και τα αισθήματα χαλαρότητας και αστείου που απελευθερώνει σε ηθοποιό και προσκεκλημένους, οι προσεκτικά επιλεγμένες θεατρικές συνεργασίες και το «τουβλάκι του ρομαντισμού», όπως λέει, αφού «υπήρξα πολύ ρομαντική σε αυτήν τη ζωή. Και επειδή το τουβλάκι του ρομαντισμού έχει πέσει, δεν το έχω αντικαταστήσει με κάτι άλλο!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments