Lifestyle

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη: Πρώτη εκδρομή με τον γιο τους στην αράχωβα

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη: Πρώτη εκδρομή με τον γιο τους στην αράχωβα

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη: Όπως θα δεις, η εξοχική κατοικία του ζευγαριού έχει ξύλινο ταβάνι, αλλά και ξύλινους τοίχους, είναι παραδοσιακή και θυμίζει σαλέ.

Το ζευγάρι το μεσημέρι της Κυριακής, 27/2 μετά το τέλος των υποχρεώσεων του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ταξίδεψε στην Αράχωβα προκειμένου να περάσει την Καθαρά Δευτέρα. Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι του Δημήτρη Αλέξανδρου στην Αράχωβα, ο οποίος κατάγεται από εκεί, αλλά και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, καθώς έχει ένα all day café – bar.

Όπως θα δεις, η εξοχική κατοικία του ζευγαριού έχει ξύλινο ταβάνι, αλλά και ξύλινους τοίχους, είναι παραδοσιακή και θυμίζει σαλέ.

«Καλημέρα παιδιά από το σπίτι του Δημήτρη στην Αράχωβα. Ο Δημήτρης έχει καταγωγή από Αράχωβα. Έχουμε προίκα εδώ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Το ζευγάρι πήρε τον «Νουνίτο» όπως αποκαλούν τον γιο τους που ήρθε στη ζωή στις αρχές Ιανουαρίου και έκαναν μία νέα οικογενειακή βραδινή έξοδο.

Το ζευγάρι που δείχνει να είναι ξετρελαμένο με τον γιο του, δημοσιεύει αρκετές φορές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Το βράδυ της Τετάρτης, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον 1,5 μήνα γιο του απόλαυσαν μια οικογενειακή έξοδο και φυσικά έβγαλαν και την ανάλογη οικογενειακή φωτογραφία την οποία η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο instagram.

Ιωάννα Τούνη: Η Στέλλα Πάσσαρη θα βαφτίσει το παιδί της

Σε ένα από τα story της στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά του παιδιού της. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη, να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της αποκαλύπτοντας πως εκείνη θα είναι η νονά της.

«Με τη Στέλλα δουλεύαμε πριν 11 χρόνια σεζόν σε κλαμπ Χαλκιδική, αυτή σέρβις, εγώ barwoman. Έτσι γνωριστήκαμε… Τόσα χρόνια μετά παραμένουμε κολλητές φίλες, έχουμε μαζί μία επιτυχημένη επιχείρηση και προσεχώς θα βαφτίσει και το μωράκι μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments