Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων: Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο σταθμάρχης

Σύγκρουση τρένων: Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο σταθμάρχης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας Β.Σ. για την τραγωδία στα Τέμπη, ο οποίος έχει παραδεχθεί στην προανακριτική του κατάθεση ότι έκανε λάθος και στη συνέχεια στην ανακρίτρια.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο σταθμάρχης Λάρισας Β.Σ. για την τραγωδία στα Τέμπη, ο οποίος έχει παραδεχθεί στην προανακριτική του κατάθεση ότι έκανε λάθος και στη συνέχεια στην ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες στο γραφείο του εισαγγελέα έμεινε για λίγα λεπτά. Λίγο πριν την άφιξη του εκκενώθηκε ο 1ος όροφος των Δικαστηρίων Λάρισας όπου βρίσκεται το γραφείο του εισαγγελέα που θα του αποδώσει κατηγορίες. Στη συνέχεια ο 59χρονος σταθμάρχης θα οδηγηθεί στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Στα δικαστήρια βρισκόταν από νωρίς ο δικηγόρος του, γνωστός ποινικολόγος της Λάρισας Στέφανος Παντζαρτζίδης, αλλά και μέλη της οικογένειας του 59χρόνου σταθμάρχη.O σταθμάρχης Λάρισας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επικίνδυνες παρεμβάσεις στη συγκοινωνία.

Αποδέχτηκε το λάθος του ο σταθμάρχης

Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας προανακριτικής του απολογίας, που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης παρουσία εισαγγελέα -λόγω της βαρύτητας της υπόθεσης-, φέρεται να αποδέχτηκε πως εκείνος ευθύνεται που οδήγησε την επιβατική αμαξοστοιχία στη γραμμή της καθόδου προς Αθήνα, ένα λάθος το οποίο δεν διόρθωσε, καθώς κατάλαβε τι είχε κάνει όταν πληροφορήθηκε τη φονική σύγκρουση, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης.

Τον 59χρονο είχαν «δείξει» ως υπαίτιο τρεις συνάδελφοί του κατά τη διάρκεια των ανωμοτί εξηγήσεων που έδωσαν στις Αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments