Ζώδια

Ζώδια Μάρτιος 2023: Η ζωή πρόκειται να αλλάξει

Ζώδια Μάρτιος 2023: Η ζωή πρόκειται να αλλάξει

Πηγή Φωτογραφίας: Pexels

Να είστε έτοιμοι για ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς.

Ο Πλούτωνας, γνωστός ως άρχοντας του κάτω κόσμου, ο οποίος κυβερνά επίσης τη μεταμόρφωση, αλλάζει ζώδια αυτόν τον μήνα.

Αυτό από μόνο του είναι μιά μεγάλη υπόθεση . Συμβαίνει μόνο μια φορά τη γενιά.

Μιλώντας συλλογικά, καθώς ο Πλούτωνας μεταβαίνει στον Υδροχόο, φαίνεται να κινούμαστε προς μια πιο ανθρωπιστική κοινωνία, αλλά η διέλευση σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε ζώδιο.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο που συμβαίνει αυτόν τον μήνα. Ο Μάρτιος φέρνει επίσης μια πανσέληνο στην ιδιότροπη Παρθένο και την έναρξη της εποχής του Κριού, που σημαίνει την πλούσια Εαρινή Ισημερία και το αστρολογικό νέο έτος. Τα άστρα είναι απασχολημένα τον Μάρτιο, γι’ αυτό προετοιμαστείτε καλά αυτόν το μήνα.

Ο ουρανός φωτίζεται σαν λαμπερή ντίσκο μπάλα την Τρίτη 7 Μαρτίου, χάρη σε μια πανσέληνο στην Παρθένο με προσανατολισμό στις λεπτομέρειες. Παρόλο που αυτό το φαινόμενο φέρνει πολυτελείς ευκαιρίες για απροσδόκητο ρομαντισμό, μερικοί από εσάς είναι καλύτερο να μείνετε μέσα για να αποφύγετε το δράμα .

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των κανόνων και των περιορισμών, μπαίνει στους ονειροπόλους Ιχθύες. Αυτή η διέλευση υπενθυμίζει σε όλους μας ότι είναι εντάξει να είσαι παράξενος και μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση των δημιουργικών μπλοκ.

Ο Μάρτιος παίρνει μια ρομαντική τροπή όταν η ερωμένη Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του αισθησιακού Ταύρου την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Μπορεί να θέλετε περισσότερη οικειότητα στη ρομαντική σας σχέση ή να λαχταράτε τελετουργικά που να νιώθετε καλά και χαλαρώνουν, όπως πολύωρα μπάνια και περίτεχνες ρουτίνες περιποίησης δέρματος.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που επιθυμείτε, δεν θα δυσκολευτείτε να ζητήσετε αυτό που θέλετε όταν ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής μπει στον αρχηγικό Κριό το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Όλοι αποκτούν μια τόνωση της αυτοπεποίθησης μόλις ξεκινήσει η εποχή του Κριού τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, γεγονός που εξηγεί την τολμηρή επιρροή του και σηματοδοτεί επίσης την έναρξη του αστρολογικού νέου έτους.

Είναι επίσης η ημερομηνία της Εαρινής Ισημερίας, η οποία με τον τρόπο του Κριού, είναι μια γιορτή ζωής, ανάπτυξης, χαράς και αφθονίας. Όταν ο ουρανός σκοτεινιάζει την Τρίτη 21 Μαρτίου, με την νέα σελήνη στον Κριό, είναι η τέλεια νύχτα για να βάλετε προθέσεις σχετικά με το τι θέλετε να εκδηλώσετε.

Ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του κάτω κόσμου και ο πλανήτης του μετασχηματισμού, είναι αυτό που ονομάζουμε εξωτερικός πλανήτης, επομένως αλλάζει ζώδιο μόνο μία φορά τη γενιά (σε σύγκριση με το πόσο συχνά κινούνται πλανήτες όπως ο Ερμής). Ενώ θα επιστρέψει στον Αιγόκερω μερικές φορές, μπαίνει στον Υδροχόο την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, όπου τελικά θα παραμείνει μέχρι το 2044.

Αυτό εγκαινιάζει μια νέα εποχή ανθρωπιστικών και συλλογικής φροντίδας .Τέλος, ο μαχητικός πλανήτης Άρης μπαίνει στο γλυκό Καρκίνο το Σάββατο 25 Μαρτίου και ως εκ τούτου κανείς δεν έχει διάθεση να παλέψει. Αυτό απαιτεί πάρα πολύ ενέργεια. Το τέλος του μήνα είναι για ταινίες και χουχουλιάσματα.

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Μάρτιο του 2023

Για να ανακεφαλαιώσουμε, εδώ είναι οι σημαντικότερες ημερομηνίες που θα θέλετε να προσέχετε αυτόν τον μήνα, ανεξάρτητα από το αστρολογικό σας ζώδιο:

Πέμπτη 2 Μαρτίου: Ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς

Τρίτη 7 Μαρτίου: Πανσέληνος στην Παρθένο

Τρίτη 7 Μαρτίου: Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύες

Πέμπτη 16 Μαρτίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο

Σάββατο 18 Μαρτίου: Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό

Δευτέρα 20 Μαρτίου: Ξεκινά η σεζόν του Κριού

Τρίτη 21 Μαρτίου: Νέα Σελήνη στον Κριό

Πέμπτη 23 Μαρτίου: Ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο

Σάββατο 25 Μαρτίου: Ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο

Πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments