Αθλητισμός

Εντοπίστηκε η σορός του 15χρονου μπασκετμπολίστα

Εντοπίστηκε η σορός του 15χρονου μπασκετμπολίστα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη έφερε αρκετούς θανάτους κυρίως ατόμων νεανικής ηλικίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφορά γίνεται για τον άδικο χαμό του 15χρονου μπασκετμπολίστα του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Μπουρνάζη με τον θάνατο του να πιστοποιείται και να γίνεται γνωστός στο ευρύ κοινό την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Τα πτώματα αυτής της τραγικής περιπέτειας έχουν επιφέρει ποικίλες αντιδράσεις και ανακατατάξεις σε διαφορετικούς τομείς. Καθημερινά οι θάνατοι παίρνουν ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ανάμεσα στους νεκρούς ανασύρθηκε και ο νεαρός μπασκετμπολίστας Παναγιώτης Μπουρνάζης. Η προσωπικότητα του παιδιού και η συναισθηματική φόρτιση της οικογένειας  προκαλούν έντονο ενδιαφέρον, αφού επρόκειτο για αθλητή του Πρωτέα Θεσσαλονίκης και ο πατέρας του με ιδιότητα αστυνομικού έχασε και εκείνος την ζωή του. Ο πατέρας του Βαγγέλης Μπουρνάζης είχε βγει στην σύνταξη περίπου εδώ και ένα χρόνο και για εκείνον έγινε συζήτηση από πλευράς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

”Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, αισθάνεται συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του στο δυστύχημα των Τεμπών. Όλοι εμείς παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς, συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν”.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

”Καλό παράδεισο στον συνάδελφο μας Μπουρνάζη Ευάγγελο και τον 15χρονο υιό του οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο Βαγγέλης υπήρξε εξαιρετικός αστυνομικός, συνάδελφος και πατέρας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Θέλουμε να ευχηθούμε στα άλλα δύο παιδιά του υπομονή και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάνε και δεσμευόμαστε ότι η αστυνομική οικογένεια θα είναι δίπλα τους όποτε και αν απαιτηθεί”.

Ο μικρός μπασκετμπολίστας έχασε την ζωή του μια ημέρα πριν τα γενέθλια του{1 Μαρτίου}, ενώ μαζί με τον πατέρα του που ταξίδευαν μαζί είχαν προορισμό την Αθήνα. Σύμφωνα με έρευνες ο Βαγγέλης είχε μεγάλη επιθυμία να συναντήσει την εγγονούλα του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής. Σχετικά με τις απόψεις των ανθρώπων της περιοχής γίνεται λόγος για ένα υποδειγματικό παράδειγμα αστυνομικού και άξιου οικογενειάρχη. Ωστόσο βρήκε με κάποιον τρόπο την επιθυμία και κυρίως το κουράγιο να μιλήσει στους δημοσιογράφους ως κύριο σκοπό να χαρακτηρίσει την κακή διαχείριση της Hellenic train, αλλά και γενικότερα την στάση που αντιμετώπισε από αρμόδιους τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι συγγενείς θυμάτων και αγνοουμένων. Η σορός του δεν είχε ταυτοποιηθεί εκείνη την στιγμή οριστικά από τις αρχές.

Λόγια που συγκλονίζουν:

” Ταυτοποιήθηκαν πενήντα εισιτήρια θανάτου, δήλωσε μεταξύ άλλων εξοργισμένος ένας από τους συγγενείς των αγνοουμένων…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments