Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πούλησε την βίλα της 9 μήνες μετά χάνοντας 1,8 εκατ. δολάρια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πούλησε την βίλα της 9 μήνες μετά χάνοντας 1,8 εκατ. δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες… τρέλες και πολλοί λένε ότι η τραγουδίστρια δεν τα… πάει καλά με το μυαλό της

Η διάσημη τραγουδίστρια, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πούλησε την έπαυλη, που είχε αγοράσει πριν από 9 μήνες στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 10 εκατ. δολαρίων. Λεπτομέρεια… Την έπαυλη την είχε αγοράσει 11,8 εκατ. δολάρια, οπότε έχασε 1,8 εκατ. δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dirt η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αγόρασε το σπίτι, λίγες ημέρες μετά το γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, τον περασμένο Ιούνιο για 11,8 εκατ. δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by River Red (@britneyspears)

Μια πηγή είχε δηλώσει στο PEOPLE ότι η τραγουδίστρια ήταν ενθουσιασμένη με τη νέα της έπαυλη. «Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λατρεύει το νέο της σπίτι. Το διάλεξε μαζί με τον Σαμ. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει ένα σπίτι που διάλεξε χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από τον μπαμπά της Τζέιμι Σπίαρς».Η μεσογειακού στυλ έπαυλη με την ιδιαίτερη είσοδο και το εντυπωσιακό φουαγιέ βρίσκεται σε μία έκσταση 1,6 στρεμμάτων και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου με ιδιαίτερα καθίσματα και οροφή, γυμναστήριο, ξενώνα, γραφείο και κελάρι κρασιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments