Lifestyle

Survivor All Star: Εκτάκτως Παρασκευή και Σάββατο 03-04/03/2023 [vid]

Survivor All Star: Εκτάκτως Παρασκευή και Σάββατο 03-04/03/2023 [vid]
Πολλές ήταν οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη. Έτσι, το Survivor All Star δεν προβλήθηκε ούτε την Τετάρτη ούτε την Πέμπτη. Απόψε, όμως, επιστρέφει ενώ θα προβληθεί και το Σάββατο και την Κυριακή.

Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, απόψε θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ο Νίκος Μπάρτζης με ένα εκτός ορίων ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες, στην παραγωγή και στον Γιώργο Λιανό. Συγκεκριμένα, στο σημείο που βρίσκονται οι ομάδες πριν και μετά τον αγώνα μάχης που δίνουν, ο αγρότης θα αποκαλύψει πως η Ελευθερία Ελευθερίου κάθε βράδυ απομονώνεται με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη! Η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, φίλη της τραγουδίστριας θα πάρει το μέρος της και θα τον βγάλει ψεύτη! Αλλά δεν θα είναι η μόνη… Ο Στέλιος Χανταμπάκης θα του πει επίσης πως λέει πολλά ψέματα κάτι που θα εξοργίσει πλήρως τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος όπως φαίνεται στο trailer τον πλησιάζει απειλητικά!

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Απόψε, θα δούμε Κόκκινους και Μπλε να παλεύουν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο εξαιρετικά σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών και, ειδικά, για τους Μαχητές που μέχρι τώρα δεν έχουν δει τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως φαίνεται, όμως, θα πάρουν τη ρεβάνς και θα κερδίσουν τον πολυπόθητο αγώνα.

Survivor All Star – Ποιος αποχωρεί

Χριστίνα Κεφαλά, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρίσκονται στην διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Στο αυριανό επεισόδιο ένας εκ των προαναφερθέντων θα αποχωρήσει και, όπως μαρτυρούν τα spoilers, θα είναι η Χριστίνα Κεφαλά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments