Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ η αποστολή κόντρα στον Παναιτωλικό!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό ενόψει Παναιτωλικού, με τον Μπερνάρ να μένει εκτός αποστολής λόγω κολικού στο νεφρό.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Παναθηναϊκό ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Ο Μπερνάρ ταλαιπωρείται από κολικό στο νεφρό και έτσι θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Παράλληλα, εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι και ο τιμωρημένος Ζβόνιμιρ Σάρλια, με τον Σέρβο να παίρνει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Όσον αφορά την θέση του Μπερνάρ στην ενδεκάδα το πιο πιθανό είναι να την πάρει ο Άνταμ Τσέριν και να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή μαζί με τους ΡούμπενΚουρμπέλη. Κάποιες πιθανότητες για την θέση του Μπερνάρ έχει και ο Κλεϊνχέισλερ.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με την πρωινή προπόνηση της Κυριακής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Εκτός προπόνησης λόγω κολικού του νεφρού έμεινε ο Μπερνάρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

Ο Σάρλια έχει συμπλήρωσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Επίσημο: Η κοινοπραξία Άκτωρ – Τέρνα – Μυτιληναίου χτίζει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων συνεδρίασε την Τρίτη 28/02 και επισημοποίησε ότι η κοινοπραξία Άκτωρ, Τέρνα και Μυτιληναίου θα αναλάβει να χτίσει την ποδοσφαιρική αρένα του Παναθηναϊκού.

Από εδώ και πέρα η κοινοπραξία Άκτωρ, Τέρνα και Μυτιληναίου αναμένεται να αναθεωρήσει την οικοδομική άδεια και να εκπονήσει τις απαραίτητες μελέτες, προκειμένου στη συνέχεια να τις παρουσιάσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια αναμένεται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές κάτι που με βάση το χρονοδιάγραμμα πρέπει να γίνει μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

Αφού γίνει αυτό, τότε θα αρχίσουν τα έργα, με σκοπό η ποδοσφαιρική αρένα του Βοτανικού να είναι έτοιμη το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments