Διεθνή

Παιδοφιλία και Πάπας Φραγκίσκος

Παιδοφιλία και Πάπας Φραγκίσκος

Πηγή Φωτογραφίας: REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Την «νύχτα μέρα» έχει κάνει μέσα σε τρία χρόνια ο προκαθήμενος της πολυπληθέστερης χριστιανικής Εκκλησίας του Κόσμου, ο οποίος δηλώνει πλέον ότι οι παιδόφιλοι έχουν εξασφαλίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ,  μία ιδιαίτερη θέση στον Παράδεισο.      

Την «νύχτα μέρα» έχει κάνει μέσα σε τρία χρόνια ο προκαθήμενος της πολυπληθέστερης χριστιανικής Εκκλησίας του Κόσμου, ο οποίος δηλώνει πλέον ότι οι παιδόφιλοι έχουν εξασφαλίσει, ούτε λίγο ούτε πολύ,  μία ιδιαίτερη θέση στον Παράδεισο.

Ο Πάπας ανέβηκε στην κορυφή της καθολικής ιεραρχίας με σαφή αντιπαιδόφιλα συνθήματα που κέρδισαν τις καρδιές του ενάμιση δισεκατομμυρίου Καθολικών πιστών, αλλά, πλέον, καλεί πιστούς και ιερείς να επιδείξουν κατανόηση  για τους παιδόφιλους ιερείς, μετά και τη δημοσιοποίηση των χιλιάδων ανηλίκων παιδιών που βιάσθηκαν από ιερείς.

«Να μην γίνει μόδα η παραίτηση του ιερέα», ισχυρίζεται πια ο προκαθήμενος των Καθολικών πιστών. Οι παιδόφιλοι έχουν εξασφαλίσει «μια ιδιαίτερη θέση στον Παράδεισο», διαβεβαιώνει πλέον ο ποντίφικας.

Το ζήτημα θα μπορούσε  – οριακά – να αντιμετωπιστεί με ιλαρότητα και με την ελαφρότητα που αξίζει στο θίασο των περιφερόμενων, αλλά το πρόβλημα με τα εκδιδόμενα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, έχει κατακλύσει τον Σταθμό Λαρίσης και έχει γίνει οξύ πρόβλημα που χάνεται στις οιμωγές των βιαζομένων ανηλίκων.

Η παιδοφιλία και πολύ περισσότερο, η παιδεραστία είναι ασθένεια. Και προτού η ασθένεια των παιδόφιλων γίνει ανοιχτή κανιβαλοφαγία (γιατί όχι άραγε και με μια κατσίκα ή ένα γάιδαρο;), υπάρχουν ειδικοί νευρολόγοι και ψυχίατροι για να ιάσει τον νοσηρό πρωτογονισμό τους.

Στην Ελλάδα, ένα ποσοστό πολύ κάτω της μιας ποσοστιαίας μονάδας επιθυμεί να μετατρέψει την νοσηρότητά της σε «νέα κανονικότητα». Κι αφού αδυνατεί να βρει σοβαρό έρεισμα σε επιστημονικές μελέτες, προσφεύγει στην ευθεία αμφισβήτηση της αξίας και της εγκυρότητας της ίδιας της επιστημονικής γνώσης συνολικά. Επόμενο βήμα των παιδεραστών και παιδοφίλων είναι η αναδιοργάνωση και η αποψίλωση των προγραμμάτων σπουδών, ιδίως στην δευτεροβάθμια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Και ακόμη: υπάρχει αιτιώδης σχέση ανάμεσα σε παιδοφιλία και σε ομοφυλοφιλία (παθητική, ενεργητική και από τις δύο χριστιανικές διαστροφές);  Αυτό δεν έχει αποδειχτεί ακόμη. Όλοι άλλωστε, λίγο – πολύ, έχουμε στις συντροφιές μας φίλους και φίλες της ομοφυλόφιλης κοινότητας. Δεν τους παρενοχλούμε, δεν μας παρενοχλούν, ούτε όμως κλείνουμε τα μάτια στους ετερόφυλους Σάτυρους που προσπαθούν να μας πείσουν για το φυσιολογικό και θεάρεστο του πάθους τους, όπως ένας ποντίφικας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments