Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Στο ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι για να κάνουν το καθήκον τους

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Στο ΣΕΦ οι ερυθρόλευκοι για να κάνουν το καθήκον τους

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:00, Novasports Prime) για την 28η αγωνιστική της Euroleague, θέλοντας να ντουμπλάρει τις νίκες του στη «διαβολοβδομάδα».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλα του τα ”όπλα” διαθέσιμα για να ψάξει ακόμη μία νίκη (20η) μπροστά στο κατάμεστο ΣΕΦ και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη κατάκτηση της πρώτης θέσης. Απέναντι του θα έχει τον κόουτς Τρινκέρι και την Μπάγερν, μία ομάδα που συνηθίζει να βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε και Έλληνας τεχνικός των ”ερυθρόλευκων”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

«Παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Βέβαια το ίδιο κάνει και η Μπάγερν. Όμως, συσσωρευτικά πρέπει ξεχνάμε γρήγορα τι έγινε χθες και αύριο να κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Δεν ξέρω πόσες πιθανότητες έχει η Μπάγερν να προλάβει τα πλέι οφ, αλλά είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ. Μια ομάδα που επιτίθεται πολύ καλά στην μπάλα και αν δεν έχει υπομονή να κυκλοφορήσεις καλά τη μπάλα για να δεις τι σου δίνει αυτή η άμυνα. Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, έχει μεγάλη ποσότητα γκαρντ. Έξι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ο κάθε ένας από αυτούς είκοσι πόντους στο παιχνίδι. Και γενικά αν υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν το δύσκολο και το αυριανό είναι το εύκολο, είναι τελείως λάθος», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς.

Με τον Μουσταφά Φαλ να προσθέτει: «Πρέπει να κάνουμε το ίδιο που κάναμε και στο ματς με την Μπαρτσελόνα… Να παίξουμε με μεγάλη ενέργεια και να παίξουμε καλή ομαδική άμυνα».

Ο Ολυμπιακός είχε αποδράσει από το Μόναχο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με σκορ 71-82.

Να σημειωθεί ότι αναμένεται ακόμη ένα sold out στο ΣΕΦ, το οποίο θα είναι το έκτο σερί.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ διαιτητές θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς, Ματέι Μπολτάουζερ και Μαξίμ Μπουμπέρτ.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Euroleague: Άλμπα Βερολίνου – Βίρτους Μπολόνια (19:00, Novasports 4) Ζάλγκιρις – Βιλερμπάν (20:00, Novasports Start) Ολυμπιακός – Μπάγερν (21:00, Novasports Prime) Αρμάνι Μιλάνο – Παρτίζαν (21:30, Novasports 5) Ρεάλ – Βαλένθια (21:45, Novasports 4)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments