Πολιτική

Αννίτα Δημητρίου: Νικητής είναι μόνο το ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: Νικητής είναι μόνο το ΔΗΣΥ

Πηγή Φωτογραφίας: Screen Grab / YouTube

Μεγάλη και καθαρή νίκη σημείωσε η Αννίτα Δημητρίου

Μεγάλη και καθαρή νίκη σημείωσε η Αννίτα Δημητρίου έναντι του ανθυποψηφίου της για την ηγεσία του μεγάλου και ιστορικού κόμματος της Κύπρου, του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), του φορέα της δεξιάς στο πολύπαθο νησί.

Νέα πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού αναδείχθηκε, λοιπόν, η Αννίτα Δημητρίου και ο ανθυποψήφιός της Δημήτρης Δημητρίου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της για να τη συγχαρεί.  Με 14.287 ψήφους, ήτοι ποσοστό 69,18%, η Αννίτα Δημητρίου εξελέγη νέα πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο Δημήτρης Δημητρίου έλαβε 6.365 ψήφους, που ισοδυναμεί με ποσοστό 30.82%.

Σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ΔΗΣΥ στο Twitter αναφέρει ότι ψήφισαν 20.708 μέλη, ποσοστό 41%.

Οι πρώτες δηλώσεις

«Μαζί θα πορευθούμε, ενωμένοι ισχυροί, και πρωταγωνιστές στα πολιτικά δρώμενα», ανέφερε η Αννίτα Δημητρίου, η οποία αναδείχθηκε η επόμενη πρόεδρος του ΔΗΣΥ. Παράλληλα ευχαρίστησε τον «υπέροχο κόσμο» του ΔΗΣΥ που όπως είπε, συστρατεύθηκε και έκανε σήμερα πράξη την ενότητα. «Είμαστε όλες και όλοι μαζί με αυτή τη σπουδαία παρακαταθήκη του Γλαύκου Κληρίδη. Είμαστε εδώ για όραμα για το αύριο και έτσι θα προχωρήσουμε».

«Θέλουμε τα ιστορικά μας στελέχη, θέλουμε τα οργανωμένα σύνολα, θέλουμε την νεολαία μας!», συμπλήρωσε δυναμικά η Αννίτα Δημητρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments