Trash

Σοφία Βογιατζάκη: Έδωσε καυτό φιλί στον Σαρμπέλ στο στόμα

Σοφία Βογιατζάκη: Έδωσε καυτό φιλί στον Σαρμπέλ στο στόμα

Πηγή Φωτογραφίας: olagiatingunaika

Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση του ζευγαριού στο «Just the 2 of Us»

Στο αποψινό σόου του Just The 2 Of Us, η Σοφία Βογιατζάκη και ο Σαρμπέλ διαγωνίστηκαν με το τραγούδι «Γίνεται» του Παντελή Παντελίδη.

Λίγο πριν τελειώσει το τραγούδι, η Σοφία Βογιατζάκη άρπαξε και φίλησε τον Σαρμπέλ στο στόμα, με τον τραγουδιστή να κάνει πιο… πειστικούς τους στίχους του τραγουδιού «όμως με ένα μου φιλί καρδιά μου γίνεται» , πέφτοντας κάτω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vogiatzaki_official (@sofiavogiatzaki)

Το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του δίσκο, με τίτλο “Σαχάρα”, στο οποίο συμπεριλαμβάνει τα κομμάτια “Τάξε μου” και “Να ‘σουν θάλασσα” (ντουέτο με την Νατάσσα Θεοδωρίδου). Τον χειμώνα του 2006-2007 συνεργάστηκε με τον Γιάννη Πάριο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου στην “Ιερά Οδό”.

Το καλοκαίρι του 2007 πραγματοποίησε συναυλίες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Νότιο Αφρική και την Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια ακολούθησε μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με την ανερχόμενη τότε Βανέσσα Αδαμοπούλου. Τον χειμώνα του 2007 εμφανίστηκε στο Fever με τον Νίκο Μακρόπουλο. Την ίδια περίοδο ηχογράφησε το τραγούδι “Mi chica” σε ένα ντουέτο με τον Σουηδό τραγουδιστή Κάμερον και σε γλώσσες ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.

Το 2008 κυκλοφόρησε τον 5ο προσωπικό του δίσκο με τίτλο “Κάτι σαν εσένα”. Το 2011 επέστρεψε με νέο single και τίτλο “Καυτό καλοκαίρι”.

Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο όπου ασχολείται με το θέατρο. Εχει κάνει εμφανίσεις στην English National Opera, στο Royal Opera House και σε προγράμματα του BBC και του Channel 4. Στις 24 Αυγούστου 2014 παντρεύτηκε την Ελπίδα Τούμα στην Σαντορίνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments