Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Από τις καλύτερες τελευταίες σεζόν που έχει διανύσει

Παναθηναϊκός: Από τις καλύτερες τελευταίες σεζόν που έχει διανύσει

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η φορμαρισμένη ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τελείωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Χάρη στον εξαιρετικό πρώτο γύρο και βάση σημαντικών αποτελεσμάτων που πήρε στον δεύτερο γύρο κοιτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ιδιοκτήτης των ”πρασίνων” Γιάννης Αλαφούζος εξ αρχής έκανε γνωστή την είδηση στους παίκτες του πως σε πιθανή διεκδίκηση των δύο τελευταίων αγώνων με Παναιτωλικό και Ατρόμητο θα προσέφερε πριμ για λόγους αγωνιστικής πορείας και ψυχολογικής σημασίας.

Το  φετινό σύνολο του ”μαέστρου” Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφυγε με διπλό από το Περιστέρι επί του Ατρομήτου{2-0}, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής είχε κερδίσει την ΑΕΚ και την έριξε στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Ο Παναθηναϊκός απέχει δύο βαθμούς από την ”Ένωση”, καθώς στις τελικές αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον πρωταθλητή μπαίνει ”φουριόζος” με τον δικό του ”αέρα” με απόλυτο στόχο την στέψη του ως πρωταθλητή Ελλάδος την φετινή σεζόν.

Κατά αυτόν τον τρόπο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τήρησε την αρχική υπόσχεση που έδωσε και μοίρασε ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να πετύχει ένα πιο ”γλυκό” τρόπο κλεισίματος της πρώτης φάσης για την Super League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments