Trash

MasterChef αποχώρηση: «Χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως που αποδείχθηκες πουτ…» [vid]

MasterChef αποχώρηση: «Χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως που αποδείχθηκες πουτ…» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Μάλλον δεν πήρε με καλό μάτι η Μαρία την ευχή στο MasterChef!

Την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας, μετά καρφώματος, έμελλε να ακολουθήσει η κόκκινη ομάδα του MasterChef η οποία και ηττήθηκε από την μπλε στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Μια εξέλιξη που προκάλεσε, εύλογα, πολλές εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους με τα καρφιά να δίνουν και να παίρνουν στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)

Και μπορεί στο επεισόδιο της Κυριακής να βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση η Μαρία Ματσούκαρου, ο Νίκος Τράκας και ο Βαγγέλης Φυλακτάκης αλλά η Στέλλα Κάτσε βρήκε εκ νέου τον τρόπο να μοιράσει απολαυστικές ατάκες! «Λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης είπα στην Ματσούκαρου καλή επιτυχία. Το έκανα για τυπικούς λόγους και γιατί είμαστε άνθρωποι. Και μου είπε, χάρηκα που σε γνώρισα ασχέτως αν στην πορεία αποδείχθηκες πουτ…! Αλλά, εντάξει, τι να πεις για το επίπεδο. Είναι πολύ χαμηλό».

Λίγο νωρίτερα, δε, η διαγωνιζόμενη του MasterChef δεν ψήφισε την Μαρία Ματσούκαρου παρά κάρφωσε τους έτερους δύο υποψήφιους, Νίκο Τράκα και Βαγγέλη Φυλακτάκη. «Τα κάναμε όλοι μαζί σαλάτα! Είμαστε οι 18 καλύτεροι, μπράβο μας! Γελάει ο κόσμος» δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής το βράδυ της Κυριακής στο STAR.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments