Ελλάδα

Πλεύρης: Αίρονται τα μέτρα για τον κορωνοϊό μετά από εισήγηση του υπουργείου Υγείας

Πλεύρης: Αίρονται τα μέτρα για τον κορωνοϊό μετά από εισήγηση του υπουργείου Υγείας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την άρση μέτρων για τον κορωνοϊό εισηγήθηκε το υπουργείο Υγείας στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή του, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης

Την άρση μέτρων για τον κορωνοϊό εισηγήθηκε το υπουργείο Υγείας στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή του, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Ειδικότερα, ο κ.Πλεύρης δήλωσε:

“Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων το Υπουργείο Υγείας εισηγήθηκε την άρση των μέτρων που ισχύουν έναντι της Covid-19 με εξαίρεση στις δημόσιες και ιδιωτικές υγειονομικές δομές και Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η εισήγηση έγινε αποδέκτη από την Επιτροπή και αναμένεται η άρση των μέτρων.

Παραμένει ωστόσο η ανάγκη προστασίας ευάλωτων ομάδων έναντι της Covid-19 και για το λόγο αυτό συνιστάται η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, ο επικαιροποιημένος εμβολιασμός και η λήψη αντιικής θεραπείας για όσους νοσούν”.

Σημειώνεται ότι στα μέτρα παρέμενε υποχρεωτική η χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ οι ανεμβολίαστοι ήταν υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε rapid test. Μένει να διευκρινισθεί τι θα ισχύει για την πενθήμερη αναρρωτική άδεια όσων νοσούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments