Πολιτική

Σκέρτσος: Όταν συμβαίνουν τραγικά περιστατικά δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από ένα μπαλάκι ευθυνών

Σκέρτσος: Όταν συμβαίνουν τραγικά περιστατικά δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από ένα μπαλάκι ευθυνών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Είπε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα δρομολόγια στο τέλος Μαρτίου

«Όταν συμβαίνουν τραγικά περιστατικά όπως στα Τέμπη δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από ένα μπαλάκι ευθυνών », δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. Σημείωσε πως χρειάζεται επιμονή στην αξιολόγηση, στις τυπικές διαδικασίες, στο να βάζουμε και να επιλέγουμε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, και να μην υπάρχει χαλαρή αντίληψη όταν διαχειριζόμαστε ευθύνες που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων από το υψηλότερο επίπεδο της πολιτικής εξουσίας μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο.

Ανέφερε πως το τραγικό δυστύχημα μας έφερε αντιμέτωπους με υστερήσεις που έχει πολλά χρόνια το ελληνικό δημόσιο, ενώ τόνισε πως για την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, έχει ζητηθεί η συνδρομή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα γίνει στελέχωση και ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού που διαχρονικά είχε παραμεληθεί ενώ τοποθετούνται δύο σταθμάρχες σε κάθε σταθμό. Ξεκαθάρισε ότι όλοι όσοι έχουν συμμετοχή στο δυστύχημα δεν μπορούν να κάθονται άνετα στην καρέκλες τους, σημειώνοντας πως στόχος μας είναι να εξασφαλιστούν πόροι που θα επενδυθούν σε έργα και πόρους.

Είπε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα δρομολόγια στο τέλος Μαρτίου ενώ τόνισε πως όλες οι κρίσιμες υποδομές θα ελεγχθούν εξονυχιστικά, ενώ για τον Κώστα Καραμανλή είπε πως με την παραίτησή του ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ενώ ανέφερε πως ο πρώην υπουργός θα μιλήσει.

Για το εάν θα είναι υποψήφιος ο κ. Καραμανλής απάντησε πως ο ίδιος θα σταθμίσει πως θα διαχειριστεί αυτή την υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως μπορεί να κατέβει εφόσον θέλει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments