Trash

Josephine: «Είχα σχέση με τσιγκούνη» [vid]

Josephine: «Είχα σχέση με τσιγκούνη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Gossip-tv

Josephine: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι»

Χθες Δευτέρα (13/3) η Josephine ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show», όπου μεταξύ άλλων η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και την προσωπική της ζωή και τις φήμες που κατά καιρούς έχουν ακουστεί γι’ αυτήν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

«Έχω πολύ άγχος πριν από το οτιδήποτε κάνω, είτε είναι σόου, είτε είναι εμφάνιση. Θέλω να βγαίνω σωστά και να φαίνεται η δουλειά που έχουμε ρίξει. Είμαι άνθρωπος που βάζω στόχους. Ξεκίνησα μωρό, δεν ήξερα να κρατάω το μικρόφωνο, πέρασα δύσκολα και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω. Ένιωθα ότι δεν μου ερχόντουσαν ωραία τραγούδια. Τυχαία μου ήρθε το τραγούδι “Μάγια”. Έτσι, πιστεύω ότι όταν βάζεις στόχο και συντονίζονται όλα γύρω σου, πρέπει να είσαι σωστός. Έχω φτάσει μέχρι εδώ με πολύ σκληρή δουλειά αλλά δεν νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να επιβραβεύσω τη Josephine», είπε χαρακτηριστικά η Josephine και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις με όποιον συνεργάζομαι. Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, με έχει ξεκλειδώσει και τώρα στη Θεσσαλονίκη γίνεται χαμός. Το απολαμβάνω. Δεν έχω χρόνο για φαγητό και σινεμά. Οπότε εάν έχω σύντροφο, πάω σπίτι του ή αυτός σπίτι μου, καθόμαστε και μετά λέω “συγγνώμη, έχω στούντιο”. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να αντέξει το πρόγραμμά μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Josephine – «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου»: Το νέο single με το παραμυθένιο video

Δυναμικό, γεμάτο με «εκρηκτικούς» μουσικούς συνδυασμούς και τη μοναδική ερμηνεία και ενέργεια της Josephine, το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου» ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και συνεχίζει το προσωπικό σερί των smash hits της Josephine. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφουν οι Claydee, Christos Santikai, Leonidas Sozos, Paris Kalpos και Josephine.Το «Καθρέφτη, Καθρεφτάκι Μου», έγινε viral στα social media πριν κυκλοφορήσει, συνοδεύεται από ένα ονειρεμένο κι εντυπωσιακό music video, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments