Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα

Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Μακάμπι Τελ Αβιβ στο ασφυκτικά γεμάτο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό του Challange Cup, με στόχο να τελειώσει τη δουλεία που άρχισε στο Ισραήλ (0-3) και να σηκώσει στον ουρανό του Φαλήρου το τρίτο ευρωπαϊκό του στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στη κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού του στο βόλεϊ ανδρών και σήμερα (20:00, Cosmote Sport 8HD) παρέα με τον κόσμο του στο ΣΕΦ μπορεί να τελειώσει την υπόθεση από νωρίς, αφού να θυμίσουμε ότι στο Ισραήλ είχε κερδίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με σκορ 0-3.

Οι ”ερυθρόλευκοι” αφού απέκλεισαν τον μεγαλύτερο τους αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, στα ημιτελικά του Challange Cup, πήγαν με φόρα Τελ Αβίβ και με  3.500 θεατές, διέλυσαν τη Μακάμπι με σκορ 0-3, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς την στέψη.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο με νίκη, αλλά ακόμα και με ήττα με 2-3. Αν δε ηττηθεί με 0-3 ή με 1-3, τότε οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στο “χρυσό” σετ.

Σημαντικό ρόλο στο να εξελιχθεί θετικά η αναμέτρηση θα παίξει και η στήριξη που θα έχει ο Ολυμπιακός από τις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου, που για τις ανάγκες της βραδιάς μετατρέπεται σε γήπεδο βόλεϊ.

Οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι έκαναν την προπόνηση τους στο ΣΕΦ και απόψε θα παίξουν μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους με το sold out να έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες.

Σε περίπτωση κατάκτησης του πολυπόθητου τροπαίου, ο Ολυμπιακός θα το τοποθετήσει δίπλα στο Κύπελλο Κυπελλούχων του 1996 και το Top Teams Cup του 2005.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments