Ελλάδα

Τέμπη: Η στιγμή που όλο το χωριό αποχαιρετά τις 20χρονες δίδυμες Θώμη και Χρύσα και την ξαδέρφη τους [vid]

Τέμπη: Η στιγμή που όλο το χωριό αποχαιρετά τις 20χρονες δίδυμες Θώμη και Χρύσα και την ξαδέρφη τους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Newsbase

Καστρακινοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού για να ανάψουν ένα κερί και να αφήσουν φαναράκια αναμμένα να φύγουν ψηλά στον ουρανό όπως έφυγαν οι ψυχές των τριών αγγελουδιών, της Χρύσας, της Θώμης και της Αναστασίας

Μια βουβή συγκέντρωση, όπως βουβός είναι και ο πόνος των Καστρακινών αυτές τις μέρες για τα τρία κορίτσια, τις 20χρονες δίδυμες Θώμη και Χρύσα Πλακιά, και την 19χρονη πρώτη τους ξαδέρφη Αναστασία που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη στο τρομαχτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε στο Καστράκι.

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Plakia (@_plakia_)

Ο τρόπος που οι κάτοικοι του χωριού αποχαιρέτησαν τις 20χρονες δίδυμες και την πρώτη τους ξαδέρφη κάνει το γύρο του διαδικτύου και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο όπως διαβάζουμε στο tameteora.gr.

View this post on Instagram

A post shared by Thomi plakia (@thomi.plakia)

Καστρακινοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού για να ανάψουν ένα κερί και να αφήσουν φαναράκια αναμμένα να φύγουν ψηλά στον ουρανό όπως έφυγαν οι ψυχές των τριών αγγελουδιών, της Χρύσας, της Θώμης και της Αναστασίας το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου αναπάντεχα και άδικα.Οι Καστρακινοί όπως αθόρυβα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, αθόρυβα έφυγαν αφού κράτησαν ενός λεπτού σιγή…Αναστασία, Θώμη, Χρύσα… αιωνία σας η μνήμη…

«Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια, απόλυτοι νοικοκύρηδες της περιοχής με ξενοδοχείο και εστιατόρια στο Καστράκι που είναι το επίνειο των Μετεώρων έχασε τρία παιδιά. Ο ένας έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν αριστούχες μαθήτριες και πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού πέρασαν ένα τριήμερο με τους γονείς τους. Τέτοια δράματα θα ακούμε καθημερινά».

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Plakia (@_plakia_)

Οι 20χρονες Θώμη (φοιτήτρια Φαρμακευτικής) και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά (φοιτήτρια Αισθητικής) σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.Οι γονείς τους πήγαν την Τετάρτη (01.03.2023) στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και προσπάθησαν να αναγνωρίσουν κάποιες από τις σορούς που τους υπέδειξαν οι γιατροί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού. Οι σωροί τους αναγνωρίστηκαν μέσω DNA.

View this post on Instagram

A post shared by Thomi plakia (@thomi.plakia)

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι τραγικά καθώς ο μπαμπάς των δίδυμων φοιτητριών ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και αναζητούσε εναγωνιωδώς τις κόρες του. Δυστυχώς τα χειρότερα νέα και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα 3 νεαρά κορίτσια πέταξαν για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments