Πολιτική

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Την διέγραψα για να τελειώνουμε με τη λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας»

Μπογδάνος για Λατινοπούλου: «Την διέγραψα για να τελειώνουμε με τη λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας»

Πηγή Φωτογραφίας: www.taxidromos.gr

Λατινοπούλου: «Ξεπούλησε το κόμμα ο Μπογδάνος»

Αιφνίδιο και ξαφνικό ήταν το πολιτικό διαζύγιο των Μπογδάνου – Λατινοπούλου το οποίο φέρνει νέους τριγμούς στην δεξιά πολυκατοικία. Αιτία ήταν η απόφαση Μπογδάνου να αποδεχτεί -όπως λέει – την πρόταση της «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου να συνεργαστούν τα δύο κόμματα στις επόμενες εκλογές.

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του, ο κ. Μπογδάνος σημειώνει πως η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματός του. Οι δυο πρώην συναγωνιστές, που συνεργάστηκαν για περίπου 9 μήνες μαζί, μίλησαν μαζί στο protothema.gr και παρουσίασαν την δική τους διαφορετική οπτική για τα γεγονότα.

Ο κ. Μπογδάνος, θέλησε να ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως δεν πρόκειται για ένα πολιτικό «διαζύγιο» αλλά για διαγραφή. Σύμφωνα με όσα λέει, η συμπόρευση με την Πατριωτική Ένωση, είναι αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών εντός του κόμματος και μάλιστα πρόκειται για μια απόφαση που αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, υπογραμμίζει ότι όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και υπηρετεί την πολυδιάσπαση του χώρου, για το οποίο όπως λέει είναι σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου, διαγράφεται.

View this post on Instagram

A post shared by Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

Εμφανίζεται αισιόδοξος για την είσοδο του στην βουλή, λέγοντας πως «πάμε παρακάτω, επόμενη στάση η βουλή των Ελλήνων. Ισχύς εν τη ενώσει».

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Δεν πρόκειται περί διαζυγίου, πρόκειται περί διαγραφής. Το πολιτικό συμβούλιο της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής συγκλήθηκε παρουσία όλων των αξιωματούχων του κόμματος και αποφάσισε με ψήφους 9-1 σύμφωνα με το καταστατικό τη συνεργασία με την Πατριωτική Ένωση. Από εκεί και ύστερα, όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις των οργάνων του κόμματος, όποιος δεν σέβεται το καταστατικό, όποιος υπηρετεί την πολυδιάσπαση του χώρου και ως εκ τούτου τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου, διαγράφεται. Πάμε παρακάτω, επόμενη στάση Βουλή των Ελλήνων. Ισχύς εν τη ενώσει. Σας ευχαριστώ πολύ».

Λατινοπούλου: Στημένη διαδικασία – Το επόμενο μας βήμα θα ανακοινωθεί σύντομα

Από την άλλη πλευρά, η κ. Λατινοπούλου εγκαλεί τον επικεφαλής του ΠΑΤΡΙΔΑ, κάνει λόγο για μια παράτυπη διαδικασία και στημένη. Αφήνει αιχμές κατά του κ. Μπογδάνου, λέγοντας, ότι «για κάποιους η πολιτική τους επιβίωση με κάθε σκοπό είναι μονόδρομος». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, προαναγγέλλει ότι έχει ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα στην πολιτική σκακιέρα και όπως λέει σε αυτό δίπλα της θα είναι και άνθρωποι από το κόμμα.

Αναλυτικά η δήλωση της

«Έχετε ενημερωθεί όπως καταλαβαίνω. Κοιτάξτε να δείτε, ο κ. Μπογδάνος με κάποια στελέχη και φίλους του, που τους βάφτισε σήμερα πολιτικό συμβούλιο αποφάσισε να ξεπουλήσει δυστυχώς την κοινή προσπάθεια μας. Τώρα, από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα πρέπει να πούμε, όπως ότι ήταν μια στημένη και εντελώς παράτυπη διαδικασία και μια επιλογή του κ. Μπογδάνου να συμπορευθεί με έναν 86χρονο εργολάβο δημοσίων έργων. Αυτό δείχνει πολλά. Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί δεν σεβάστηκε ούτε τον λόγο του, ούτε την δουλειά όλων μας, ούτε τον κοινό μας αγώνα αλλά βλέπετε για κάποιους η πολιτική τους επιβίωση με κάθε σκοπό είναι μονόδρομος. Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας θα φανεί από τις επιλογές του και κρίνεται από τις επιλογές του από τον κόσμο εμείς συνεχίζουμε κανονικά τον αγώνα μας. Δεν πρόκειται να ξεπουληθούμε δεν θα εξαγοραστούμε και δεν είμαστε στην πολιτική για να αποκτήσουμε επαγγελματική σταδιοδρομία. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλοι όσοι είμαστε εδώ είναι να υπηρετήσουμε με συνέπεια το όραμα μας προκειμένου να αλλάξουμε την Ελλάδα».

«Το επόμενο βήμα θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα, έχουμε πάρα πολύ κόσμο, έχουμε πάρα πολλά στελέχη, έχουμε πάρα πολλούς υποψηφίους επίσης οι οποίοι δεν θέλουν και δεν ανέχονται να ενταχθούν σε μια τέτοια προσπάθεια γιατί υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα και κυρίως ο σκοπός για ένα νέο, φρέσκο και άφθαρτο κόμμα πατριωτικό το οποίο αυτό πρεσβεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να πρεσβεύουμε, δεν θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να συμπορευθούν σε μια τέτοια προσπάθεια, συνεπώς εμείς συνεχίζουμε κανονικότατα και το επόμενο βήμα θα ανακοινωθεί πολύ πολύ σύντομα».

Ανάρτηση Μπογδάνου: Δεν μας χαρακτηρίζουν τα…. ξεκατινιάσματα

Η Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε στους ισχυρισμούς της Αφροδίτης Λατινοπούλου με νέα ανάρτησή του στην οποία κάνει λόγο για λασπολογία εκ μέρους της πρώην αντιπροέδρου του κόμματος του.

Σημειώνει επίσης ότι στην κυρία Λατινοπούλου προτάθηκε η αντιπροεδρία του νέου κόμματος την οποία όμως αρνήθηκε και στη σχετική απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου που ακολούθησε για την πρόταση συνεργασίας, μειοψήφισε. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Για να τελειώνουμε με τη λασπολογία κάθε θιγμένης μεγαλομανίας. Το Πολιτικό Συμβούλιο της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. συγκλήθηκε σύμφωνα με το γράμμα του καταστατικού του κόμματος. Συμμετείχαν οι:

Μπογδάνος Κωνσταντίνος – Πρόεδρος, Λατινοπούλου Αφροδίτη – Αντιπρόεδρος, Ευαγγελόπουλος Γιώργος – Γενικός Διευθυντής, Κερεμετζής Κυριάκος – Γραμματέας Οργανωτικού, Γρηγορόπουλος Κωνσταντίνος – Εκπρ. Τύπου, Πουλόπουλος Αναστάσιος – Πρόεδρος Νεολαίας, Ζαμπέτας Μανώλης – Τομεάρχης Ασφαλιστικού, Τσανικλίδης Δημήτρης – Τομεάρχης Υγείας, Γεωργακόπουλος Γιάννης – Τομεάρχης Παιδείας, Έλενα Βασίλογλου – Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών

Στην τέως Αντιπρόεδρο προτάθηκε η αντιπροεδρία ολόκληρου του νέου συνασπισμού και η Α περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Αρνήθηκε και δήλωσε πως προτιμά να μείνουμε εκτός βουλής. Ακολούθως ψηφίσαμε. Οι ψήφοι ήταν 9-1 υπέρ της πρότασης συνεργασίας με την Πατριωτική Ένωση.

Τα ξεκατινιάσματα χαρακτηρίζουν δυστυχώς όσους αδυνατούν να δεχθούν και επιλέγουν να μην σέβονται τις αποφάσεις της (συντριπτικής) πλειοψηφίας. Τίποτε άλλο. Προχωράμε για να φτιάξουμε τον μεγάλο πατριωτικό συνασπισμό που έχει ανάγκη η χώρα. Πρέπει τώρα, ό,τι και να μας χωρίζει ή να μας έχει φέρει σε αντιπαράθεση, να συζητήσουμε και να βρούμε τρόπους συμπόρευσης και συμπαράταξης. Τα πολλά μικρά κόμματα εκτός Βουλής ευνοούν ΜΟΝΟ τον σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, από πρόεδρος, γίνομαι αντιπρόεδρος, διότι έχω αποδείξει επανειλημμένα, ότι ξέρω να βάζω τον εγωισμό μου κάτω από τον κοινό στόχο. Αυτό έκανα ξανά σήμερα, αυτό θα κάνω πάντα και στο μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments