Trash

Ντούα Λίπα: Το σπάνιο βίντεο της με ανοιχτά πόδια στο δίνει όλο στο πιάτο

Ντούα Λίπα: Το σπάνιο βίντεο της με ανοιχτά πόδια στο δίνει όλο στο πιάτο

Πηγή Φωτογραφίας: Arbresh info

Η Ντούα Λίπα αν και βρίσκεται ουσιαστικά στην κορυφή δεν σταματάει σε τίποτα. Κάνει ακόμα μαθήματα φωνητικής και είναι πολύ τακτική στις ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρεί τη φωνή της!

Η Dua Lipa οδεύει αισίως προς τα 88 εκατομμύρια των followers στο instagram και θα λέγαμε ότι δουλεύει σκληρά και σε αυτό τον τομέα. Άλλωστε χρήματα κερδίζει και από αυτό. Είτε άμεσα, από διαφημίσεις είτε έμμεσα αφού ενισχύει το προσωπικό της blog και οι followers ακολουθούν τα επαγγελματικά της βήματα! Εκτός από το τραγούδι υπάρχουν και επιχειρηματικά

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Και φωνάρα και κορμάρα η Dua Lipa και αρκετά έξυπνη αφού προχωράει και επιχειρηματικά! Έχει κατοχυρώσει μερικά ονόματα και ετοιμάζει να βγάλει προϊόντα ομορφιάς με το δικό της brand.

Τα πάντα φυσικά θα λανσαριστούν πρώτα στη χώρα στην οποία ξεκίνησε και έγινε Star, τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινήσει να πάρει τα προϊόντα της και στη χώρα της την Αλβανία!

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa αν και βρίσκεται ουσιαστικά στην κορυφή δεν σταματάει σε τίποτα. Κάνει ακόμα μαθήματα φωνητικής και είναι πολύ τακτική στις ασκήσεις που πρέπει να κάνει για να διατηρεί τη φωνή της!

Και επειδή στη μουσική βιομηχανία η μουσική θέλει και σώμα και ανάσες, η Ντούα Λίπα φροντίζει να κάνει συνέχεια μαθήματα χορού και αεροβική γυμναστική, για τη διατήρηση της αντοχής ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει γιόγκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments