Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Υπόθεση Κώστας Σλούκας…

Ολυμπιακός: Υπόθεση Κώστας Σλούκας…

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Τις τελευταίες μέρες διάφορα σενάρια εμφανίζουν αβέβαια το μέλλον του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό αλλά ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να βρίσκεται στα πιτς.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (20:00) με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας με στόχο να πάρει ένα ακόμη διπλό που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague.

Όπως αναφέρεται στο ”ΤΟ10.GR”, οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα σοβαρό θέμα και αυτό δεν είναι άλλο από την κατάσταση που βρίσκεται ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει υποστεί ελαφριά θλάση και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στην αναμέτρηση με τους Λιθουανούς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως το αν θα παίξει ο Σλούκας θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να μην είναι όμως με το μέρος του. Ο Έλληνας γκαρντ είχε νιώσει σφίξιμο στη γάμπα στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να προτιμήσουν να μην ρισκάρουν σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι του Σλούκα στο ματς με τη Ζαλγκίρις, προκειμένου να είναι έτοιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, όλα θα εξαρτηθούν σήμερα, με τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού να εξετάζεται καθημερινά από τους γιατρούς της ομάδας, με φόντο το ματς στο Κάουνας αλλά και αυτό στο ΟΑΚΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments