Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ένας μπαίνει , ένας βγαίνει ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ένας μπαίνει , ένας βγαίνει ενόψει ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στην OPAP Arena χωρίς τον Σάρλια, σε αντίθεση με τον Σποράρ που θα είναι στην αποστολή.

Στο ”πράσινο” στρατόπεδο συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την δύσκολη εκτός έδρας πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει από τώρα στον Ζβόνιμιρ Σάρλια, αφού ο Κροάτης στόπερ απείχε και από τη σημερινή προπόνηση, συνεχίζοντας την θεραπεία του για την κάκωση στο γόνατο, οπότε βρίσκεται ήδη εκτός αποστολής.

Όσο για τον Αντράζ Σποράρ, ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αύριο αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Όπως όλα δείχνουν θα είναι  στους εκλεκτούς του Ιβάν για το ντέρμπι αλλά δε θα ξεκινήσει βασικός αφού ο Φώτης Ιωαννίδης πετάει…φωτιές τη συγκεκριμένη περίοδο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, το βάρος έπεσε στην τακτική, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως «έριξαν βάρος» στην τακτική, προτού ολοκληρώσουν με παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σπόραρ και ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Σάρλια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments