Trash

Κατερίνα Καινούργιου: Της στέλνουν ανδρικά μόρια και σοκάρετε – «Γιατί το κάνετε αυτό; Ντρέπομαι»

Κατερίνα Καινούργιου: Της στέλνουν ανδρικά μόρια και σοκάρετε – «Γιατί το κάνετε αυτό; Ντρέπομαι»

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κατερίνα Καινούργιου: Ο Φιλιππος την ρωτούσε τι είναι αυτά

Για τις γυμνές φωτογραφίες που λαμβάνει στο Instagram από άνδρες θαυμαστές της μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη, αποκάλυψε ότι δέχεται στο κινητό άσεμνες φωτογραφίες από αγνώστους, τους οποίους σπεύδει στη συνέχεια να μπλοκάρει.

«Εγώ μπορεί να έχω το κινητό, και στη σχέση που ήμουν, επειδή έχω πολλά ωραία μηνύματα στο Instagram, μπαίνω και τα διαβάζω. Καμιά φορά, τύχαινε να είμαι με τον πρώην φίλο μου και έμπαινα να δω και μου έλεγε “τι είναι αυτό παιδί μου;” και λέω, δεν ξέρω. Πατάω μπλοκ με τη μία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η λογική του να στείλεις τα κρυφά σου σημεία… Για ποιο λόγο ρε παιδιά να το κάνετε αυτό; Δηλαδή θα το δει κάποια και θα πει “ουάου”; Γιατί το κάνετε αυτό; Κάνω μπλοκ με τη μία. Ντρέπομαι και που το βλέπω», πρόσθεσε.

«Εγώ δέχομαι τουλάχιστον 30 τέτοια μηνύματα τη μέρα», αποκάλυψε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο