Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr
Συμπληρώνεται το «παζλ» των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Αττικής

Συμπληρώνεται το «παζλ» των υποψηφιοτήτων για την Περιφέρεια Αττικής

Το «παζλ» των υποψήφιων Περιφερειαρχών Αττικής

Μετά και την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη, που ανακοινώνει την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος και προαναγγέλλει συνάντηση με τους πολίτες από άλλα «μετερίζια», είναι σχεδόν βέβαιη η πρόθεσή του να διεκδικήσει τον περιφερειακό θώκο στην Αττική.

Αυτή η εξέλιξη συμπληρώνει – όχι εξ’ ολοκλήρου – το «παζλ» των υποψήφιων Περιφερειαρχών Αττικής. Πρώτη και βασική είναι η διεκδίκηση εκ νέου από τον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήδη, προ δύο ετών περίπου είχε σπεύσει να ανακοινώσει τις προθέσεις του. Έρχεται τώρα η υποψηφιότητα Ιωακειμίδη, που οι καλά γνωρίζοντες πιθανολογούν, πως θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Ενώ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος δεν έχει «κλειδώσει» αλλά θεωρείται ότι θα το πράξει.

Επίσης ο πρώην Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός, ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε πως επιθυμεί να διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Είναι δεδομένο, μετά και τη μετάθεση την ημερομηνίας των εκλογών, η οποία ναι μεν δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα, αλλά είχε «φωτογραφηθεί», οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια δε θα χάσουν πολιτικό χρόνο και θα ξεκινήσουν άμεσα… το σκληρό ροκ!