Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Θανάσης Ζούτσος Δήμαρχος Παλλήνης στο pagenews.gr:Υπάρχουν σε εξέλιξη έργα σημαντικά για την πόλη

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στο πως εξελίσσεται το Δημοτικό έργο. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στο πως εξελίσσεται το Δημοτικό έργο.

Θανάσης Ζούτσος στο pagenews.gr: Για την εξέλιξη του Δημοτικού έργου 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος ανέφερε: “Εγώ από ότι ξέρετε ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί όλα αυτά που επιδιώκω έχουμε έναν εχθρό που τον έχει όλη η Ελλάδα δυστυχώς και αυτό είναι η γραφειοκρατία. Υπάρχουν σε εξέλιξη έργα τα οποία και παλαιότερα που είχαμε μιλήσει ήταν σε φάση δημοπρασίας. Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι επιτέλους ξεκινάνε μετά από δύο και δυόμιση χρόνια διαδικασιών. Είναι σημαντικά για την πόλη μας, για τους συμπολίτες μου, τα οποία θα τα δουν να εκτελούνται, οι εκτελούνται κάποια από αυτά και στο διάστημα τώρα μέχρι το Πάσχα θα ξεκινήσουν και πολλά σημαντικά έργα, επίσης να γίνονται πραγματικότητα οπότε με αυτή την έννοια μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Γιατί τέλος καλώς όλα καλά. Να πω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καλή ανάρρωση στους τραυματίες και να πω ότι τα Τέμπη είναι όλη η Ελλάδα, ότι παθογένεια βλέπετε εκεί σε γραφειοκρατία οτιδήποτε το περνάμε και εμείς στους δήμους, το περνάμε παντού δυστυχώς και αυτά είναι θέματα που πρέπει να τα δούμε και να φτιάξουμε ένα κράτος από την αρχή”.

“Ένας αγώνας 11 ετών με τη γραφειοκρατία πάλι, ευοδώθηκε το 21 που υπογράψαμε την σύμβαση την εργολαβική, το έργο προχωράει με κανονικούς ρυθμούς στην εκτέλεσή του και εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος βάσει της σύμβασης, έχουν εκτελεστεί ήδη 40km δικτύου αγωγών αποχέτευσης και έχουν γίνει και 1.000 συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αυτό. Προχωράμε κανονικά με τους ίδιους ρυθμούς, έχει γίνει σε Γέρακα και Παλλήνη, και τώρα μετά το Πάσχα προχωράει το δίκτυο αυτό στα σύνορα Παλλήνης Ανθούσας. Τελειώνει το μικρό κομμάτι που απομένει στο σημείο αυτό το παλιό Makro έτσι για να ξέρουνε και συμπολίτες μου που αναφερόμαστε και προχωράμε πλέον βόρεια προς την Ανθούσα. Οπότε μετά το Πάσχα θα σκάβονται και οι δρόμοι στην Ανθούσα για να φύγει η αγωνία των συμπολιτών που λέγαμε πότε θα ρθει και η σειρά μας.