Lifestyle

Ο Ασημακόπουλος πήρε φόρα και έπεσε στο κενό: «Είσαι τρελός; θα κλαίγαμε τώρα» [vid]

Ο Ασημακόπουλος πήρε φόρα και έπεσε στο κενό: «Είσαι τρελός; θα κλαίγαμε τώρα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: GinTonic.gr

Μια απερίσκεπτη κίνηση που ευτυχώς δεν του στοίχισε.

Πανικός επικράτησε για δευτερόλεπτα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε τον αντίπαλό του, έφερε πόντο στην ομάδα του και για κάποιο λόγο το τοπίο μέσα στο μυαλό του ήταν τόσο θολό, που τον έκανε να δράσει με τρόπο απερίσκεπτο, που λίγο ήθελε να αποβεί μοιραίος. Αμέσως μόλις πήρε τον πόντο πήδησε πάνω από τον πάγκο της ομάδας και έπεσε απότομα μέσα στο ποτάμι.

Τραυματίες αποχώρησαν από την αναμέτρηση και ο Νικόλας Αγόρου με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Ο καθένας με διαφορετικές ανάγκες και επιπλοκές, προτιμήθηκε να μην αγωνιστούν, και να παραμείνουν στον πάγκο, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον τραυματισμούς.Μεταξύ των υποψηφίων της προηγούμενης εβδομάδας ήταν και ο Παναγιώτης Κωνσταντίδης , ο οποίος για ακόμη μια φορά τα έβαλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο με αφορμή τα όσα είπαν οι συμπαίκτες του στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

«Ρωτήθηκε η ομάδα μου από τον Γιώργο Λιανό ποιος παίκτης θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο να έφευγε για να δυναμώσει αυτή η ομάδα. Η απάντηση της Εύης ήταν ότι αν φύγω εγώ ή ο Βασάλος θα ήταν καλύτερο και ο Μπόγδανος είπε, ότι θα ήταν καλύτερο να φύγω εγώ γιατί ξέρει τι περιμένει από τον Κωνσταντίνο. Η ομάδα μου με έχει σίγουρα για τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει στήριξη από την πλευρά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Από την άλλη, όταν έχουν έναν άνθρωπο που είναι εδώ τρεις μήνες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί πέρα. Πως γίνεται να με συγκρίνουν εμένα που είμαι εδώ μόνο έναν μήνα και δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω τα παιχνίδια που έχει παίξει ο Κωνσταντίνος, δηλαδή τα τριπλάσια;».

Για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο την 5η φορά που βρέθηκε στον τάκο μίλησε και ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είμαι καλός αγωνιστικά, σωστός άνθρωπος, δίκαιος και μαχητής της ζωής», είπε και χαρακτήρισε τον εαυτό του εύκολο στόχο για τους συμπαίκτες τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments