Πολιτική

Άδωνις: Χαώδεις οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεταναστευτική πολιτική

Άδωνις: Χαώδεις οι διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ στη μεταναστευτική πολιτική

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε να υπενθυμίσει, με ανάρτησή του στο Twitter,  τις θεμελιακές αυτές διαφορές

«Εμείς δεν προλάβαμε να εφαρμόσουμε πλήρως αυτά που θέλουμε, ήρθε η Νέα Δημοκρατία και τα κατήργησε όλα. Εάν κερδίσουμε τις εκλογές, θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε», είπε σήμερα ο πρώην Βουλευτής και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, απευθυνόμενος σε Πακιστανούς, υπενθυμίζοντας μας την οδυνηρή εμπειρία από την εφαρμογή των αριστερών εμμονών στο μεταναστευτικό.

«Η Λέσβος και η Μυτιλήνη», το «Πατρίδα μας είναι όλη η γη» και το «αν το μεταναστευτικό ήταν πρόβλημα, θα είχε λύση» είναι αποτυπώσεις της εμμονικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, στα τέσσερα χρόνια που άσκησε κυβερνητική εξουσία, ακολούθησε την πλέον ανερμάτιστη πολιτική στο μεταναστευτικό.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, θυμήθηκε ακόμη και τον νόμο με το εργόσημο, λέγοντας στους Πακιστανούς ότι «εγώ είμαι αυτός που έφτιαξε το νόμο με το εργόσημο, ο οποίος έλεγε όχι μόνο να παίρνετε τα λεφτά σας, αλλά να έχετε και καλές συνθήκες να μένετε».

Αυτές οι άλογες και παρηκμασμένες πολιτικές της αριστεράς οδήγησαν στη γιγάντωση του μεταναστευτικού ζητήματος, με επιδέξιες ΜΚΟ να θησαυρίζουν πίσω από εμπόριο ανθρωπισμού και με τις άθλιες συνθήκες για πολλούς μετανάστες που ασχεδίαστα και ακανόνιστα εισέρεαν στην χώρα.

Και χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης από την ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη, για να αποκατασταθεί η κανονιστική μεταναστευτική πολιτική και να εμπεδωθεί από όλους ότι η Ελλάδα, ως χώρα πρώτης εισόδου, δεν είναι κάποιο «ξέφραγο αμπέλι» που προσφέρεται για πειραματισμούς, αλλά μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, προσηλωμένη στην προστασία των συνόρων της και στην τήρηση του διεθνούς δικαίου.

Πρόκειται για δυο ριζικά αντίθετες πολιτικές, για δύο ριζικά υποδείγματα πολιτικής στον πάντοτε ευαίσθητο τομέα της Μετανάστευσης και όσοι ισχυρίζονται ότι δεν υφίστανται βαθιές, πολιτικές και ιδεολογικές, διαφορές ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν.  Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήρθε να υπενθυμίσει, με ανάρτησή του στο Twitter,  τις θεμελιακές αυτές διαφορές, σημειώνοντας ότι «πολλοί φίλοι μου υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδεολογικές και πολιτικές διάφορες μεταξύ της ΝΔ και του Σύριζα ως προς την Μεταναστευτική Πολιτική. Εδώ ο κ. Μπαλαούρας με ειλικρίνεια λέει την αλήθεια: «εάν κερδίσουμε θα κάνουμε όσα δεν προλάβαμε κλπ».Η επιλογή δική σας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments