Αθλητισμός

Ντουέιν Μπέικον: ”Βλέπω τον εαυτό μου για πολλά χρόνια στην Ελλάδα”

Ντουέιν Μπέικον: ”Βλέπω τον εαυτό μου για πολλά χρόνια στην Ελλάδα”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, μίλησε για το μέλλον του στην Ελλάδα, τις σκέψεις που έχει κάνει για να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην δυσκολία του να ζει μακριά από την οικογένεια του.

Ο Ντουέιν Μπέικον ξεκίνησε ”live video” στο Instagram, δίνοντας αρκετές θετικές απαντήσεις και μια από αυτές να σχετίζεται με τον μέλλον του στους πράσινους. Εξέφρασε μεγάλη επιθυμία να μείνει στην ομάδα παρά τα φετινά προβλήματα που αντιμετωπίζει και την χαμηλή βαθμολογική θέση που βρίσκεται.

Ωστόσο ο Μπέικον επιθυμεί να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να ”κουβαλάει” την ομάδα του στις πλάτες του. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη που σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων. Κατέχει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά ενός υψηλής κλάσης παίκτη, καθώς τις ικανότητες που διαθέτει επιδιώκει να τις αξιοποιεί στον μέγιστο βαθμό.

Παράλληλα ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε πως έχει σκεφτεί πολλές φορές να αποσυρθεί για να είναι κοντά στα παιδιά του που ζουν μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σχετικά με τα όσα δήλωσε ο ”φόργουορντ” των πρασίνων:

”Μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι να αποσυρθώ για να είμαι κοντά τους. Είμαι μόλις 27 και αγαπώ το μπάσκετ, αλλά είναι δύσκολο να είμαι εγώ εδώ κι αυτά στις ΗΠΑ. όταν έχεις παιδιά, έχεις και ευθύνη. Σίγουρα τα λεφτά είναι καλά, στην Ευρώπη βγάζω περισσότερα κι από κάποιους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά η οικογένεια είναι πάνω από όλα.

Δεν λέω ότι αποσύρομαι, μου αρέσει πολύ εδώ, απλά πως είναι δύσκολο να είμαι τόσο μακριά τους. Και δεν είναι εύκολο να μπουν σε ένα αεροπλάνο και να έρθουν από την άλλη άκρη του κόσμου, γιατί δεν είμαι πια μαζί με τη μητέρα τους. Δεν κλαίω αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η άφιξη της μητέρας μου εδώ με έκανε να σκεφτώ κάποια πράγματα. Βλέπω τον εαυτό μου πολλά χρόνια στην Ελλάδα αν συνεχίσω να παίζω. Για μένα τα παιδιά μου είναι πάνω από τα χρήματα.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments