Ελλάδα

Τέμπη: Βελτιωμένη η κατάσταση της 25χρονης πολυτραυματία – Μάχη για τον Γεράσιμο

Τέμπη: Βελτιωμένη η κατάσταση της 25χρονης πολυτραυματία – Μάχη για τον Γεράσιμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η κατάσταση της υγείας των τραυματίων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας της 25χρονης, που τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 25χρονη πολυτραυματίας και εγκαυματίας έχει αποκαταστήσει επαφή με το περιβάλλον και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, χωρίς τη χρήση μηχανικού αερισμού.

Τέμπη: Η ανάρτηση του πατέρα της Ανύσιας

«Φίλοι μου, με αφορμή αυτά που ακούστηκαν στην τηλεόραση και γράφτηκαν σε μερικές δημοσιεύσεις, μόνο εγώ σας ενημερώνω σωστά και υπεύθυνα για την Ανυσία μου.

Σας έχω πει ότι πάμε καλύτερα αλλά ποτέ δεν ήταν σε κώμα. Διασωληνωμενη σε καταστολή ήταν και παραμένει διασωληνωμενη αλλά σε ήπια καταστολή. Οικογένεια και γιατροί είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα!!! Με εκτίμηση Λιούρης Κωνσταντίνος!!!!!», έγραψε ο πατέρας της 25χρονης.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από τα πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, καθώς μετά τη σύγκρουση εκτοξεύτηκε από το τρένο στο χωράφι όπου και βρέθηκε τραυματισμένος.

Ο 20χρονος είναι τραυματισμένος πολύ σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Είναι ο μόνος νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στη ΜΕΘ φυσικά. Είναι σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση. Δυστυχώς, οι συνάδελφοι εκεί δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή», ανέφερε στον Alpha ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Γιαννακόπουλος.

«Να ευχηθούμε και με τη βοήθεια του Θεού να βγει από τη ΜΕΘ και να βγει έτσι όπως πρέπει να βγει», τόνισε. Ο κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στους υπόλοιπους νοσηλευόμενους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι οποίοι παραμένουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο δύο περιστατικά, το ένα αποσωληνωμένο και το άλλο σταθεροποιημένο σε πολύ καλή κατάσταση. Στις κλινικές έξω βρίσκονται άλλοι τέσσερις νοσηλευόμενοι, σύνολο έξι», επισήμανε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

«Όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Χρειάζονται συγχαρητήρια σε όλους τους διασώστες, στο ΕΚΑΒ και στους πυροσβέστες, που μας ήρθαν οι τραυματίες πάρα πολύ γρήγορα», κατέληξε για το δυστύχημα στα Τέμπη ο κύριος Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments